nevaMustafa Lions bir defa kürtaj olunca test yapmaya bile korkuyosun çok iyi anlıyorum seni bende şuanda o durumdayım saglıcakla olacaksa hamile kalalım inş digeri çok agır bu mubarek günde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😔
Blossom Tugceecikk Ya ona çok sevindim. İnşallah biz de pozitifi görürüz. 😍 Beklemek çok zor gerçekten.
NurEto Ozlemzeynep bende yarın yapsam mı diyorum midem çok bulanıyor ama oruçtan cıktım ondan mı diyorum bide adet olacağım zaman da aynı oluyo bu kadar olmasada bilemiyorum ki 🤷♀️
Ozlemzeynep NurEto bende düşünüyorum ama pazartesiyi mi beklesem diyorum bugün minik sivilceler çıkmaya başladı ondan kasıklarım iki taraf da aşırı agrıyo mideem yanıyooo ama sivilceler başlamış bu ay da olmicak sanırım 😕
nevaMustafa bende test için 8 martı bekliyorum inş hayırlısı ise bekleyen herkes hamile kalalım beklemedeyiz umarım çabuk geçer🤔
Lions A_C_04 silik bi çizgi ama kaç dk sonra çıktı bilmiyorum yarım saati geçmiştir belki unuttum bakmayı ☺️
A_C_04 Lions Aynn sabah ilk idrarla yap hayırlısıyla istediğin sonuç çıkar inşallah bnmde 5 mart adet günüm bakalım