Lions Tgbanne Tgbanne benim 2019 da 2 sorunlu gebeliğim oldu sebep bulundu. Kan pıhtısı erken öğrenmem gerektiği için kendimi dinliyorum maalesef ikisindede aynı böyle anlamıştım ve iki gebeliğindede dudak kenarlarımda lekeler oluşmuştu hormonlar arttırdığı için sanki hafif leke oluşumu var gibi ama heveslendirmek istemiyorum kendimi aynı şeyleri yaşatmasın rabbim kimseye inşallah haberleşiriz kuzum 🧿❤️
Telatabih 2 kimyasal düşüğüm var genetik testleri şubat 5 de yaptırdık mart 20 de sonuçlar çıkacak beklenen adet tarihim 4 mart, göğüslerde hassasiyet var ara ara kasıkta batma ama diğer ikisinde ki gibi yoğun değil belirtiler 😑
Tugceecikk Marayy seni bir senedir burda görüyorum canım çogu yazına dua etmişliğim var biliyorm çok uğraştın sen bunları yaşarken işte burda bende kimyasal ve dış gebelik belasyla uğraşıyo acılar çekiyodum rahim filmi amelyat ilaç stres bebeğimi 9 haftalık ultrasnda gördüm kalp atışını duydum ve saatler sonra onu benden aldılar :/ dış gebelk yüzünden ölümden döndüm :/ seni çok iyi anlıyorm hiç tutmamasıda insanı strese sokuyor neden diyip bitiriyosn kendini olunca benim gibi olmandan iyidir sana bunu diyebilirim. hayatımın en acılı ve üzücü günleriydi. rabbim kötü şeyler yaşatmadan seni anne etsin inş şu mübarek günde isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin artık sınavımız bitsin yüzümüz gülsün bugün cok dua edelim 🤲🏻❤️
Marayy Tugceecikk çok duygulandım yazdıklarını okuyunca ve ne kadar haklı olduğunu anladım onu yasamak daha acıdır rabbim sabır versin ama bi yandan hamile kalabiliyorsun ben sanki hiç kalamıcakmsm gibi hissediyorum olmayınca öyle hissediyorum bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun bende hepimiz icin dua edicem isteyen herkes icin bu duyguyu anlayabilmek icin yasamak gerekiyor
Marayy Tugceecikk https://i.hizliresim.com/jAYR9L.jpg sabah ki testim bu canım sonradan çizgi kurdu olan çizgi de kurduğu icin çok gözükmüyor
Tugceecikk Blossom ha ha tamam :) bende beklemek istiyorum aslında ama birini görünce gaza gelym hadi hayırlısı
Tugceecikk Marayy Ben göremedim canm çok silik hayalet gibiyse fotoda çıkmamıştır belki sen gördün mü bu testin duyarlılığı düşük yükselince daha belirginleşir
Ozlemzeynep Mide yanması yasatan var mı aramızda ya 3 gündür aşırı yanıyo midem göğüsler şişş adette olabilir kasıklarıma da ara ara giriyo sancı gibi o da adet belirtisi olabilir bilmiyorum ama midem çok kötü 😔😕
Tugceecikk Ozlemzeynep benimde yumurtlamadan bir hafta geçti bugün göğsüm şişti ağrıyo kasığımda öyle ara ara yine başlıyoruz reglden mi gebelikten mi diye düşünmeye :/
NurEto Tgbanne ocak ayında adetten 1 gün önce negatifti adetten 3 gün sonra pozitif belli olmuyor ki ama acayip stres sardı beni yine