Melike_sare57 Bende Pendik medipole gidiyorum.dr Canan Acar Demir uzman bir doktor memnunum ücretide diğer hastanelere göre çok uygun.
Deleted5544 Meltemtuncoz ikiside aynı şey canım. o renkli olarak geçiyor. genelde hastaneler siyah beyazını veriyor, ayrıntılıda o renkliden veriyorlar.
Deleted5544 Meltemtuncoz https://imgyukle.com/i/nvSCWc bak böyle veriyor. hem normal, hem yüzünü. bizim kız yüzünü eliyle kapattı ama olsun 😂
Casnu Gunesimmm pendik bolge hastanesinde Mustafa özbek var canim benin doktorumun arkadaşı tavsiye ederim, arkadasimida ona yonlendirdik memnun kaldi baya gebeliginde
Deleted5544 Meltemtuncoz https://imgyukle.com/i/nvSIfP bu da detaylıda verilen. buna bir kere gidiliyor her muayenede böyle veren yok diye biliyorum. siyah beyazını veriyolar diğer attığım gibi ☺️
Meltemtuncoz Deleted5544 evet aynen canım siyah beyazda da belli oluyormus ama giderm bende canan hanıma 😄
taslan Gunesimmm remedy hastanesi medet yilmaz hastaneyle anlasmali dogumlari orada oluyor fakat hastanenin tam karsisin da kendi muaynanesi de var ucretleride cok uygun kendisi de cok iyi bir dr. Kesinlikle gidin derim
Gamze_M Doktor Cüneyt uzun hakkında bilginiz var mı acaba özel Cihan tıp merkezinde muayene ediyor bölge hastanesinde doğum oluyormuş
Gunesimmm Gamze_M evet ben suan ona gidiyorum memnun değilim çok ilgisiz ve sezeryan yanlısı bir doktor oyuzden tavsiye etmem
Odncbtl Gamze_M ben başından beri muayene cüneyt beye gidiyordm muaynesi çok iyi ama doğum hep sezaryan yapıyo . Ben sezaryan düşünmediğim için değiştim 3 ay kala doktorumu medipolda canan hanıma gidiyorum artık
Gzdkskn Merhaba ben de Yüzyıl Hastanesi'ne gidiyorum Hale Kayıran a çok memnunum kendisinden çok sempatik sakin tavsiye edebilirim 😊 bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Elifinkadiri Medical park halide yüksel cok guler yuzlu ilgili bilgili normal dogum tesviki üzerine basari odulu var 😊
molsalkim Pendik medipolde dr saadet ünsal var daha yeni o hastaneye geldi önceki çalıştığı kurumlardan biliyorum çok iyi doktor