ikincibebek2 BusratalhA kaç haftalıksınız bende ssvd bekliyorum inşallah Güzel bi doğumunuz olur güzel haberlerinizi bekliyorum 😍
BusratalhA Sezen_60 Arzu0101 Bernalinam Gigi89 Ehvamlianne aysundeper Karakurt Zhrnz Cemrealya_ Babyone Efuchama ikincibebek2 Aktassevil Arkadaslar Allah hepinizden razı olsun. Çok şükür doğum ssvd olarak gerceklesti. Kendimi biraz dha toparladiktan sonra hikayemi sizlerle paylasacagim. Tekrar hepinize cok cok tesekkur ederim 💕
Efuchama BusratalhA inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kolay bi doğum geçirirsiniz ben de çok istiyorum ama bi dahakine artık
ikincibebek2 BusratalhA gözün aydın canım senin adına çok sevindim inşallah bana da nasip olur ssvd ❤
Zhrnz BusratalhA gozun aydin cnm hayirli omru olsun insallah Rabbim size bagislasin darisi biz bekleyenlere insallah 🙌🤗
Arzu0101 BusratalhA hayırlı uğurlu olsun canım benimde kızım dünyaya gozlerini açtı çok şükür ☺️ Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Mucizeannisi BusratalhA Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım sağlıkla çıkarsınız ikinizde hastaneden tek avazda kurtulman dileğimle 🤲🏻