Canparcam_2 Merhaba ben yeni katıldım, 14 haftadan beri hapimondayım. Sizin yazdıklarınızı hergün okuyorum. Ben hep göbek çevresinde hissediyorum 20 haftalık oldum bugün 18. Haftadan beri hissediyorum. 😊
Nursimali Canparcam_2 benim oglan cok yaramaz olacak heralde her yerden hissettirdigine gore kendini 🤣
Esarikay Nursimali olabilir canim herkes aynı yerde hissedecek diye birşey yok sonuçta😀 çok zayifsan onunda etkisi vardır
NisaMomy Nursimali valla ben bazen ordada hissediyorum nereye denk getiriyorsa geçiriyo dıye düşünüyorum🤣
Nursimali 30ekim19 hayir sormadimm internette okudum boyle bi durum yaziyordu onun icin pek takmadim 🤭
Arzuarzu Kasıklarımda hissediyorum çoğunlukla sağda ve arada da göbeğimde , doktora söylediğimde makat geliş ondan demişti
Gokce_ Nursimali canım bende popoma baskı yapıyormuş gibi hissediyorum hareketlerini rahimde yani ön tarafımda bende hiç hissetmedim doktorum rahim yapısından kaynaklandığını söyledi korkulacak bişey yokmuş yani ☺️
Nursimali Gokce_ bende kuryruk sokumum ve kalcada bazen olabiliyor ayni anda karnim da da hisseriyorum aman tek oyle olsun ya 😊
Nursimali Angello kisiye gore degisiyor demekki bende karnimda hissediyorum ama arada desigim gibi de oluyor 🤷♀️
Kbr2301 Nursimali valla benimki hep aşağıdan vuruyo tekmelerı zaten doktorda ayakları asagıda degısık bır durusta demıstı 😂
Nursimali Kbr2301 durusuyla ilgili doktor bsey demedi ama bu gittifgimde ozellikle sorucam cunku hissedenler ve hissetmeyenler olarak ikiye ayrildik 😁