Nursimali Benim gibi bebegin tekmelerini kuyruk sokumunda hisseden varmi kizlar nette baktigimda hisseden oldugu kadar yok canim ne alaka diyenlerde var 🤷♀️
AATozarr Nursimali Dün birisi belinde hissediyormuş o okur inş da yardımcı olur, yoksa İnan ben ilk dün duydum bir bilgim yok 🤣
Mom46 Nursimali geçen gün Bnde belimde orta ve hafif alt kısmında tekme şeklinde şeyler hissettim cnm 😅
Esarikay Nursimali leğen kemigimde kaburgamda bobregimde gobegimde heryere vuruyor valla ama hiç belimle kuyruk sokumumda olmadı öyle bir tekmeleme durumu
Gamzegrgl Nursimali 29.haftadayız hep göbek çevremde atıyor tekmelerini kızım ilk hareketlerini hissettiğim 18.haftadan bu yana 🤷♀️
Nursimali AATozarr bariz ayni anda hem karnimda hemde kuyruk sokumunda hissediyorumm heralde benim gibi olan nadir inertnette okudugum bi kac yazida da rast geldim 🤭🤭
AATozarr Nursimali Valla yalan yok dün çok gülmüştüm demekki olabiliyormuş 😂 bebeğin pozisyonu ne durumda sende hani belki ondandır dicem ama
Kvlkgzmerhn Bugun ilk defa tık tık olarak hissetim kasıklarımda 😁 normalde kayiyodu kızım balık gibi agzim kulaklarimdaydi😁
AATozarr Nursimali Aşağı değilde makat gelişi olsa bi ihtimal ama bizimki makat gelişi sadece deli gibi bel ağrısı çekiyorum o da artık sona geliyorum ondan bilemedim cnm ya 🤣 Geçer inşş
AATozarr Nursimali ALLAH razı olsun cnm İNŞALLAH RABBİM hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere 🙏 Az kaldı bende az kaldım bakalım 😂
AATozarr Mom46 Heh bulmadım bende seni etiketleyecektim 😂 bak yalnız değilsin olabiliyormuş demekki gıs 🤣
Nursimali Mom46 Allah tanki internette olabilecek bsey oldugu yaziyor yoksa niye oldu acaba diye kendi kendimi yerdimm zaten takintili bi insanim 😁
Nursimali Esarikay herkeste bir olmuyo sanirimm o zaman zaten surekli degil arada hissediyorumm ama eminim bebegin tekmesi aybi anda karnimdada hissediyorum cunku
Esarikay Nursimali olabilir canim herkes aynı yerde hissedecek diye birşey yok sonuçta😀 çok zayifsan onunda etkisi vardır