Aselannesi_85 cilekten alırsanız sallanma aparatı bu daha sonra da alabilirsiniz diye biliyorum bir ara bende araştırmıştım. Bence sallanabilen veya sonradan aparatları sallanabilen olması önemli bebeginizin nasıl sevdiğini öğrendikten sonra ona göre davranirsiniz.

Aselannesi_85 canım ben Pierre Cardin aldım ürün adı bonnie. Sallanan beşik istemediğim için beşiğin yerine Montessori yatak aldım Pierre Cardin in başka bi modelini. Yatak odasına sepet beşik aldım ilk 6 -7 ay yanımda olsun diye. Sonra inşallah alıştırabilirsem odasına alıştırıcam. Ama alışmazsa inat ederse 6 ay sonra Park yatak falan bi çözüm buluruz artık. Daha kullanmadık eve getirmedik erken zaten acele ettim biz 😁 ama alırken baya inceledim kullanışlı görünüyor.

Aselannesi_85 Biz Çilek Mobilya’nın Natura Baby serisini kullanıyoruz.Büyüyen beşik sallanmıyor.İhtiyacımız da olmadı açıkçası.Zaten 1 yaşından itibaren kendi odasında yatmaya başladı.ondan öncesinde de anne yanı mobilya sallanan beşiğinde uyudu.o yüzden büyüyen beşiğin sallanmasına ihtiyaç duymadık.

ozgeya anladım canım, sağlıkla büyüsün yawrunuz inşallah bizde çilek ile Pier cardine arasında kaldık, dün birde dolaştık, mdf mobilyaları gördük bakalım daha karar veremedik

ozgeya peki anne yni nerden aldiniz ? Ben guzel hem de sallanan anne yni bulamiyorum ya

Malina Bebekonfor’dan aldık anne yanını.Biz memnun kaldık.çok çok kaliteli bir şey arıyorsanız beklentinizi karşılamayabilir.ama kısıtlı dönem kullanmak için kalitesi yeter.