Aselannesi_85 bende pier cardinden oda takımı aldım. Büyüyen beşiklerin sallanma özelliği olduğu gibi sabitleme özelliğide var. Ekstra vidalama yapıyorsun sabitleniyor.

Kbraosmn memnunmusunuz Pier cardine takımından, medefe ler çok ağır ve töbe sallanmıyo ama Pier cardine nin takımları daha çok hoşuma gitti beşik yatak dolap şifonyer uyku seti 4900 mağazasından aldık fiyatı

Aselannesi_85 mrba canım bende anne yanı beşik aldım Trendyoldan 180 tlye çokta güzel sallanılabilir ☺️
      Başka bir siteden de 3 kapaklı dolap-beşiği-şifonyeri - bide yatağı uyku seti cibinliği büyüyen beşik bide hepsini 1200 tlye aldık kurduk çok güzeller ❤️☺️Hem hesaplı hemde güzel ☺️

Aselannesi_85 daha yeni kurulumu yapıldı mdf benimkide suntalar çok dandik oluyor. Ben büyüyen beşik şifonyer 3 lü dolap 3.300 e aldım. Fırsat ürünü indirimdeydi (teşhir değil). yatak uyku seti falan yok

Aselannesi_85 canim pier cardin nerde var ? Ben de cilek odasina baktim bu hafta sonu ve ayni modeli begendim senin de begendigin :) ama sallanmadigi icin kararsizim

Nehir66 👀👀🙈 ne kadsr uyguna almissiniz ya Masallah peki varmi fotograflari ?

Kbraosmn hangi ilde canım bunu da gördüm kahverengi beyaz benim beğendiğim de altında büyük yawru yatağı var ebeveyn için inşaşlah sizinde rabbim içinize sindirsin

Nehir66 vallahi müthiş hesaplı burda siteler var orda pazarlık da var bakalım araştırıyoruz ama içime sinen Pier cardine sallanan almaya karar verdim çünkü, park yatak da var yatak odama koymak için

Aselannesi_85 cilekten alırsanız sallanma aparatı bu daha sonra da alabilirsiniz diye biliyorum bir ara bende araştırmıştım. Bence sallanabilen veya sonradan aparatları sallanabilen olması önemli bebeginizin nasıl sevdiğini öğrendikten sonra ona göre davranirsiniz.