Nevink Nurrrrr yok henuz yapmadim hamileyim iste erkenden almak istedm dogum sonrasi kullanmak icn hemde indirimdeyken alayim diye ama beden zorladi bilemedim kaldi
Nurrrrr Kizimmmm canım l beden al bende xl bedendim senin boyun ve kilon kaç şuanki kilonla hamile kalırkenki kilon kaçtı canım ?
Mslm Nurrrrr ha anladım canım olmaz sa amozonda gördüğümun birini alayım Türkiyede olsam aynısı ismarlardim Üst bedenin kaç canım L aldım demişsin ben de mi L alsam 42-44 faln giyiyorum normlade
Nurrrrr Mslm ben 44 giyiyprdum canım l beden aldım bu arada ısmarlardım demişsin cok saol canım düşünmen yeterli ❤️
Mslm Nurrrrr ben de l alayım o zamn ne demek canım 💕 bu Arda nasıl kullandın sürekli taktin mi yatirken faln doğumdan sonra, benim de az kaldı 32 ci haftaya girdik bugün
Smyrsrht Nurrrrr şimdi ben hamileyim hamilelikten önce 42 beden kullanıyordum ama şimdi ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum ki bedenine nasıl karar verecem 🤷🏻♀️
Arzuasil Nurrrrr senin adina sevindim😊 bende gecen sene ogluma dogum yaptm sezeryandi bende umursamadim kendimi hep alicam alicam dedm jaldi baya gobegm kaldi smdi bu dogumdan sonra nasipse hemen dusunyrm kullnmayi sezeryan dikisleri icin sorun olurmu diye sormak istedim
Nurrrrr Arzuasil canım sezerysnlı olanlar 1 hafta sonra taksınlar hatta 4 5 gün sonrada olur ben bile giremivem diye ümidimi kaybettim 1 hafta sonra taktım cünkü göbeğimde şişlik vardı
Arzuasil Betulcukur55 siz sipars etmek istediginizde soruyolar zaten sirtinizdada cok yaglanma varsa yukarilarda askiliyo oneriyolar bana oyle demislerdi cnku
Nurrrrr Betulcukur55 canım askılı olan elbet güzel omuz kısımlarıda toparlıyor et olan yerleri ama ben belden olanını aldım canım
Betulcukur55 Nurrrrr bende kararsızım bakalım 😂bu aralar alacağım inşallah ama beden konusunda çok şüpheliyim birde 7.aydayım 9da mı alsam acaba