Senarslanceliktas Arkadaşlar dua edin sallanıyoruz çok korkuyorum İranda deprem oluyor biz çok etkileniyoruz
Pamuk123 Senarslanceliktas al bendende o kadar akşamki depremden beridir kasığım ağrıyor o an korkudan ters hareket mi ettim bilmiyorum gece büyük deprem bekleniyor Allah korusun inşallah 🤦♀️
Ebruomer1003 Senarslanceliktas rabbim yardımcınız olsun herkese sabir güç kuvvet versin cok zor eşimde orda 😞 çadırda kalicaklarmis o soğuk havada Allah ım herkesin yardımcısı olsun
Senarslanceliktas Ebruomer1003 Allah yardımcımız olsun inşallah nerde çadırda kalıyor iş için mi geldi acaba
Hasibeee Senarslanceliktas canım Allah yardımcınız olsun ben de Konya’da yaşıyorum dün gece burada da deprem oldu çok korktum bir süre karnım kasıldı ağrıdı. Allahım beterinden korusun inşallah
Ebruomer1003 Senarslanceliktas askeri personel eşim kaldıkları yerde depremden dolayı hasarlar oluşmuş bi kısmı yıkılmış o yuzden çadırda kalacaklar
Senarslanceliktas Ebruomer1003 Allah yardımcımız olsun inşallah var mı yapabileceğimimiz bişey van merkezde mi acaba biz merkesdeyiz
Serife3304 Senarslanceliktas çok geçmiş olsun ben de ağrıdayım ben bile hissettim saat 19.00 daki sallantıyı 😰
Esrayy Senarslanceliktas ben de merkezindeyim korkudan kayınpederimlere geldim ama hem yerim değişti hem korkudan uyuyamadım bi türlü Allah muhafaza etsin
Ebruomer1003 Senarslanceliktas merkezde degil bu gelenler köyüne yakin yerde suanki durumu hic bilmiyorum telefonu kapalı ulaşıp sorabilcegim kimsede yok telefonun şarjı bitmiş olsa bile elektrikte yok bende bekliyorum sadece kotu bsy olmasin diye dua ediyorum
Esrayy DlstM amin canım Allah razı olsun insan bu haldeyken ekstradan panik oluyor Allah milletimizi ümmetimizi korusun