Aslannn Btlaydn valla ben bitirdim bu hafta bebek hediyeliklerini süslemeleri bu hafta çok şükür herşey hazır
Aslannn Btlaydn temizlik konusunda nedense rahat olamıyorum...iki oğlum var 15ve 12 yaşlarında onlar bile biktilar benim hu temizlik takintilarimdan..
Btlaydn Aslannn benim esimde bıktı valla benimde bir oglm var 4 yasında ama elimde olan bişe deil bir gün norml evi süpürsem sanki hiç iş yapmams gibi oluorm illa dip bucak giriorm yoksa rahat edemiorm
SedaveSusam Sultee 32+0 3 gün çamaşırlarıyla uğraştık bi yatak bide halımız eksik beşiğini alacak annemler mart sonunda temizlik yapalım diyoruz ama ben şimdi bile dayanamıyorum o zaman ne yapıcamı bilmem🤷🏻♀️
Doradenizlianne Sultee 35 te cantaniz hazir olsun bebeklerin sag solu belli olmuyor 😊 o zamanlar yapin gerekirse 2 3 hafta tekrar yaparsiniz
Haticemre21 Sultee ben agirlasip etmedm öyle erken olmasndan korkuyorm ama buna ragmen carsi pazar geziyom bide mecbur sezeryan olnca gün de kesnn diye sona bıraktk yapan ben olmaynca 🤗🙏
SedaveSusam Sultee annemle kayınvalidem yapacak artık çünkü benim gerçekten dayanmaya gücüm yok ayakta duramıyorum belim ağrıyor sırtım ağrıyor Allah yardımcımız olsun kurtulsaydık bi
Aslannn Gzgr 😑😁..ailedeki herkes eşim hergun tartışma zaten benim bu temizlik takıntısı yüzünden..elimde değil canim keşke elimde olsa 🙄