Denizcyc Nursocum Postu görünce üzüldüm ama hesabına baktım hamileymiş 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Ezgice0 Denizcyc Hamile olmasına Tanıdığım gibi mutlu oldum valla ☺️ İnşallah sağlıkla kucağına alır ☺️
Deletedmom15262 Ayy hamile olmasına çok sevindim💓 birgün insallah banada isteyenlerede nasip olur 😔🤲🏻
Denizcyc Deletedmom15262 İnşallah🤲 Burada çok fazla zorluk yaşayıp bebeğine kavuşan gördük. Allah aratmasın inşallah 😊💐 Bazen vakti gelmemiş oluyor.
Tgbanne Deletedmom15262 amiiiin coook dua edicem sanada , bende cok üzüldüydüm bak şimdi 30 haftalık hamileyim canım
Ezgice0 Tgbanne Ayy çok sevindim senin Az kalmış hayırlısıyla 🥰 benim daha var 🥰💕 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Deletedmom15262 Tgbanne maşallah 🧿rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah razı olsun insallah canım cok sağol varol Allah isteyen bekleyen herkese nasip eder insallah 🌸💐
Dadas Son post diye görünce uzun uzun bir yazı sandım… Okuyunca tarihin 2020 olduğunu gördüm biraz daha aşağı indikçe hamile olduğunu gördüm. Şuan mutluluk göz yaşı döküyorum 🤲😭❤️
Tgbanne Nursocum Allah razı olsun canım , sizlerin duasıyla oldu , sağolun valla ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😇😇😇😇😇😇😇😇😇🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️🥰❤️