Deletedmom137 Tgbanne umudunu kaybetme canım Duanıda eksik etme Rabbim senide hayırlısıyla taçlandırsın🙏
Sedorika Tgbanne hep vazgeçtiğinde gelen bebek haberleri vardırya artık bıraktık oldu falan seninde hemen olur inşallah 🤲🏻
Zeyneptoprak Tgbanne inşallah rabbim sağlıkla kucağını doldurur canım bitti dediğin yerde başlıcaktır
Tgbanne Zeyneptoprak inşallah canım , belirtilerim olmuştu meğersem psikolojikmiş , o yüzden hersey akışına bıraktım hayırlısı 🙏🏻
Serenity_ Uzulme hic ummadigin anda verir Rabbim mucizeni. Bizde umudumuzu kaybetmistik hatta esim tahlil yaptiracakti randevu almistik. Dayisinin cocugu olmuyor belki ona cekmistir demistik. Meger o kosusturmaca da hamileymisim de farkina varamamisim. Rabbim sana da nasip etsin insallah. ❤️
Tgbanne Serenity_ amin canım inşallah , cok üzerine düşüyordum , psikolojikmiş belirtilerim , o yüzden akışına bıraktım herseyi 🙏🏻
Svdsr Allah yar ve yardimcin olsun. Ya Safi ismiyle hem seni hem esini bedenen ve ruhen sifalandirsin insaAllah. En hayirli zamanda nasip etsin. Hersey Rabbimizden
Anne18 Tgbanne kuzum benımde olmadı cok kotu bunalımdayım bende ama umudunu kaybetme nolur cok agladım bende kendımı atmayı bıle dusundum o derece kotuyum ama hep dua edıyorum ....
Tgbanne Anne18 canım psikolojik belirti oldugunu duyunca , çok da üzerine düşmemek akışına bırakmak lazımmış öyle yapcam , hayırlısı 🙏🏻 İnşallah hamiş olur sende 🤰🏼
Dkktlbsra Tgbanne herşeyin vardır vakti zamanı umudunu kaybetme dualarını da eksik etme rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
Nuriay Tgbanne boyle bir yazi yazdiginiza gore yasiniz cok buyuk degil hayat zordur yasamak zordur bazen sikintilar olur onu aşmak için sabır gerekli dua gerekli eğer duaniz yoksa Allah size ne diye deger versin diyor yuce kur anda bu fani dunyada imtihansiz 1 kişi gordugunu bana soyleye bilirmisin ? Herkes bir seyle sinanir evlatla esiyle hatta kaynanasiyla bile sikintilar olur nerde sikindi onun adi imtihan bize duşen ne ? Sabir etmek ve daha iyi arastirmak daha derin araştirmak neden bu yilginlik biliyorum zor evet zor ama 30 40 yasindaki kadinlar bile simdi bebek doguruyor tıp bu kadar ilerlemiş ken bu kadar iyiye giderken neden yılıyorsunuz ? Anliyorhm sizi piskoloji baskilarada maruz kaliyorsunuzdur es dokt akrabadan ama siz bebegi dosta akrabaya gore degilki kendiniz icin istiyirsunuz lutfen uzulmeyin ve 1 ay kafa dinleyin Allaha tevekkul edin inanki beklemedin anda çiçek açar umutlarin ama isyan edersen Allah neden bebegim olmuyor gibi kelimeler olursa bak o zaman Allahin zoruna gider boyle seyler sakin soylemeyin her seyin bir zamanı var zamanindan önce kazanirsan zamanindan öncede kayb edersin benim gibi bende 2 kere gebe kaldim 2 sinide kayb etdim ama biliyormusun ben rabbime ne diyorum ya Rabbi sen bizi beladan kazadan koru eşimi koru o benim için henuz dogurmadigim var olmayan bebegimden daha degerli bebeklerimk kayb ediyorum ama Rabbim eşimi beni Annemi babami kardesimi koru diyorum ben istemiyomuyum sanki hep bebegin annesiyle kavuşma videolarina bakinca gozlerimden yaşlar suzuluyor Amma zaten Allah goruyor senin yapman gereken tibben yapilacaklar ne yapilmaliysa vede Allaha guvenerek dua etmen ve sahib oldukarinin şukrunu vermen 🌼 simdi silkelen ve kendine gel ..
Tgbanne Nuriay sen nasıl güzel , iyi kalpli bir insansın 🙏🏻 Benim için nede güzel seyler yazmıssın🙏🏻 Birde uzun uzun yazmıssın , Allah ne muradın varsa versin , Allah herseyin hayırlısını versin 🙏🏻🥰
Akdenizbebisi Tgbanne rabbim en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻 Ümidini kaybetme eşimin annesi 50 yaşında ilk evladını doğurdu doktorlar imkansız vs diyordu şimdi kucağında bebeği rabbim sanada nasip eder en kısa sürede isyan etme sakın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻