Mrvaklynr dua etmekle beraber elbetde elknizden bir seyler gelir şifali bitkilerden mesela çorek otu hayit tohumu civan perçemi sogan suyu kullanip yumurta kalitenizi artirip ovulasyon testi alib deneye bilirsiniz bu kadar umutsuz olmayin lutfen 1 kere hamile kalmişsanız bide kalirsiniz zaten esinize keci boynuzu pekmezi icirik her gun 1 kaşik Allahın insanlari için dogal olan niymetlerindende yararlanin bi dusunelim yaa ulturason klomen catlama ignesi olmagan zamanlar da hastaneler olmayan zamanlarda insanlar nasil sorunlarini cozmusler ? Dusununce mantikli bitkilerle dogal yontemlerle gebe kalmişlar meselea rahim çektirme sana bişey soyleyeyimmi eger rahimin kurtajdan sonra egilmis se yani yerini biraz deyişmiş şekli oldugundan az da olsa farkli yone kaymişsa gebelik olusmaz neden? ÇunküAllah inanin vucudunu o sekilde kurmuş bir şey yanliş sa dogru işlemez mesela folik asit eksikse bebeklerde anomali olur ayni benim kayb etdigim bebegim gibi şimdi bak sana teselli vermiyicem çunki senin teselliye degil bilgiye ihtiyacin var bak lutfen anlattillarimi iyice dinle benim bir cikarim yok istedigim Rabbim herkese yardim etsin bebegi olsun banada ve isteyen herkesede .......
Benim 2 kurtajim var ilk kurtajimdan sonra 6 ay kadar gebe kalmadim korunmamama ve bazi yollari denememe ragmen annemlere gitdim memlekete annem dediki gel rahmini cektirelim bizimde bir komsumuz var o kadin hep yeni evlenenler ve hamile kalamayanlar yanina gelir ve gebe kalirlar ama hani yalanciktan bişey yapmiyor ben Allahi şahit tutarak konuşuyorum gittik çok yaşli bir teyze uzandim eli ile kasıklarima hafif baski yaparak eliyle anlamaya calisti dediki kizim rahmin egilmis ve genişlemiş boyle gebe kalmazsinki bebek dollenir ama adet olursun dedi masaj ederek belimi bagladi sal gibi birseyle 3 gun ard arda dediki evdede bagli gez belinde dursun yatinca açarsin ama kalkinca benim gibi bagla dedi oylede yapiyordum inanirmisin o ay ovulasyon testide sipariş etmiştim ama gerek kalmadi cunki adet olmadim hamile kaldim ama ayri sebepten kayb etdim şimdi tedavi oluyorum yine rahmim cekilmeli çunki gebe kalamayacgimi dusunuyorum ve bu kez kendim yapicam ogrendim teyzeden sözum o ki Careler bitmezken neden umutsuz kluyorsun boyle kendini uzerek nereye vara bilirsin ?hic bir yere ancak senin yapa bileceklerin var yap anlatdiklarimi iyice oku Rabbim nasip edecektir üzülme Rabbim yardimcin olsun