Deletedmom328 Mrvaklynr benim ilk bebeğimdi canım 8 haftalıkken kürtaj oldum ondan sonra2,5 yıl sonra oldu meğerse bende kan pıhtılaşma varmış ve olsa bile düşermiş iyi ki olmamış yani kan pıhtılaşmasını öğrendiğimde reglydim ondan sonra hemen hamile kaldım ve çok şükür oğlum doğdu şuan 1 yaşında ben yine hamileyim bu defa iğnemi kullanmaya geç başladım bşraz tehlikeli durumum yarın herşey belli olucak inşallah rabbim sana da yaşatır o duyguyu
Deletedmom328 ozgei gen olarak bilmiyorum ama benim tüm hamileliklerimde iğne ve asprin kullanmam gerekiyor yani
Goknurunuz Mrvaklynr bende bebeğimi doğuma 10 gün kala kaybettim. Ölü olarak doğurdum miniğimi. Ama rabbime sığındım. Doğrusu bu ondan geldi ve ona gitti. Yapabilecek bişeyimiz yok. Çok şükür tekrar hamile oldugumu öğrendim, bekliyorum kalp atışını duymayı. rabbim kimseye yaşatmasın bu acı duyguyu. Allahın isteyen herkesin kucağını doldursun. Lütfen isyan etmeyin şükredin inanın o zaman bir bir çiçek açıcak umutlarınız
Fatma8988 Mrvaklynr bendebir kürtAj bir dış gebelik gecirdim. 10 ay sonra hamile kalabildim. Umudunuzu kaybetmeyin stres yapmayın en önemlisi o:/
Mrvaklynr Fatma8988 dış gebelikten sonra demek ki bir seneyi buluyor kime sorsam öyle diyor rahim filmi çekilmiş miydin canım
Goknurunuz Mrvaklynr illaki vardır. Sağol canım. Herşey bizim için bu dünya imtihan dünyası, kimi evladıyla, kimi parayla, kimi ailesiyle, kimi sağlığıyla, kimi kocasıyla imtihan oluyo. Rabbim imtihanında hayırlısını versin
GamzeAltndas Mrvaklynr yazdıklarınin aynısını bende yaşadım zaten önceki postlarinda görebilirsin 😔biliyorum cok zor bi durum ama Rabbim geç verir en güzelini verir derler . Benim kızım şuan alti aylik oldu Rabbim sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda 🙏🏻
Mrvaklynr GamzeAltndas canım sen ne zaman geçirdin dış gebelik ve sonra hemen hamile kalabildin mi iğne ile mi sonlanmıştı
GamzeAltndas Mrvaklynr iğne ile degil kuzum kürtaj oldum 1ay sonra hamile kaldım .İkinci bebegimide 9haftalikken kalbi durduğu için kaybettim .3 ay korundum Testlerimin cikmasını bekledim bende kan pıhtılaşması çıktı . 1 ayda coraspirin ve folikasit kullandim sonra hamile kaldim kuzum.
Hpkdr Hcruyr evet tek tarafliydi hacettepe hastanesinde plastik cerahi fatma figen öztürk cok guzel amaliyat yapiyo
[silindi] Senarslanceliktas ben diyorum bana dozu az geldi doktor kabul etmedi hatta hiç takmadı bunlar normal olan şeyler üst üste diyor normalmis bi daha bebegim gitti ne olcakki tabi bi de herkes memnun ben mennun kalamadım ilk doktoruma gideceğim adetim gelsin kuzum