Hilalakar MehmetAkifZeli 31 haftalık bebeğimi kaybettim pıhtılaşma nedeniyle 😔 şimdi hamileyim ve iğne kullanıyorum canım
MehmetAkifZeli Hilalakar 😔 Çok üzüldüm biz daha 6-7 haftalıkken bile çok çabuk alışıyoruz onlara ve bi anda gitmesi çok ağır geliyor senin imtihanın çok daha ağır olmus Rabb'im size şefaatçi eylesin meleğinizi 🙏🏻
MehmetAkifZeli Hilalakar meleğinizi size bağışlasın inşallah Rabb'im ona hayırlı uzun ömürler versin 🤗
Prensannesi16 Bende oğlumda kullanmıştım ondan önce düşüklerim vardı çok şükür iğneyi kullandım oğluma kavuştum 21 aylık oldu bile şimdi 2.ye hamileyim 5 haftalık daha doktora gitmedim acaba yine kullanmam gerekiyor mu aklımda deli sorular 😞
EnginDenizim Prensannesi16 canım doktora gitmelisin bana doktorum her hamilelikte kullanacaksin demisti geciktirmeden git sende rabbim evlatlarini sana bagislasin❤
Kezu17 MehmetAkifZeli benim doktorum hep göbekten dedi. Şuan 35. Haftadayım ve hala göbekten yapıyorum. Doktoruna mutlaka sor ve ona göre doktorun nasıl derse öyle yap bence.
Prensannesi16 EnginDenizim Allah razı olsun canım yarın gidicem inşallah bu seferde herşey yolunda gider sağlıkla kavuşurum bebeğime 🙏
Twinsmother Bende kullanıyorum 32. Haftada filan başladım bebekler kilo almıyor kan akışı daha iyi olsun diye verdi doktorum 36+3 haftalık 🙂
Hgfen Haticekckylmz iğneyi 14.haftada neden bıraktıniz canım önlem amaçlı mı kullandınız.. benimde iki güne bir düşürdu ama korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye🙄
Haticekckylmz Hgfen ben kurtaj olduktan sonra corasprine basladim 3ay korundum sonra gebe kaldim ilaca devam ettim igneye sonradan basladik kritik donemi atlatinca igneyi biraktik canim ilaca halen devam ediyorum 19haftalik olduk
Hgfen Haticekckylmz anladım canım peki pıhtılaşma testi yaptırmışmiydin.. genelde iğneyi bırakan hiç duymadım da yada benim gibi iki güne bir düşüren ondan soruyorum
Haticekckylmz Hgfen ben gunde 1 vuruldum igneyi corasprinle birlikte iyi geldi demek kan ilacinada baslayinca biraktik bende bilmiyorum valla 😊 pihtilasma testi yapmadilar 2dusuk olunca genelde pihtilasmadan oldugu dusunulerek igneyi ve ilaci baslatiyolar
sevincmaltepe MehmetAkifZeli hamile kalmadan başladım clexane iğneye ilk 5 ay göbekten vurdum. Şimdi bacaktan vuruyorum 33 haftalığım. Doktorum 9 kutu daha yazdı herhalde doğurduktan sonra da devam edeceğim 🤭🤦🏻♀️
sevincmaltepe Babies16 ben de temmuzda bebeğimi kaybettim.daha önce bebek kaybı olanlara direk başlıyorlar ne yazık ki.. ama önce o bebek kaybı bir oluyor 🤦🏻♀️