MehmetAkifZeli Kızlar meraba bebeğimin kalp atışını yavaş olduğunu öğrendim bugün kan koyuluğundan kaynaklı olduğunu söyledi dr ve göbekten vurulan iğne verdi böyle birşey yaşayan var mı ?
Ikinciyibekliyorum MehmetAkifZeli evet canim kullaniyorum clexane adi. 50. Ignrmi vuruldum daha dogumdan sonra ya kadar da kullanacağım . Karnimdan vuruluyorum
Retina MehmetAkifZeli ablamda kullanmıştı kan pıhtılaşması vardı.bende önlem olarak corasprin kullanıyorum doktorum hem plesanta kanlanır bebeğe giden akış iyi olur demişti.muhtemelen sizinde bebeğe giden kan akışında azalma varsa beslensin diye kan sulandırıcı iğne vermiştir.çok fazla kullanan var merak etmeyin.
Gulsen55 Her gün vurunuyoruum hamileliğimin ilk gününden ( yani öğrendiğimden beri ) 35 haftalık olduk😘
MehmetAkifZeli Yaaa ne zaman başladım canımm ben bugün kontrole gittim kalp atışı yansıdı bebeğimin yeterince kan gitmiyor dedi bugün başladık inşallah faydası olur 😓
MehmetAkifZeli Ayyy yalnız değil mişim 😔 Sizde de böyle bir durum oldu mu yami kalp atışı yavaş olmadı gibi
MehmetAkifZeli Retina çok teşekkür ederim 🤗 İnşallah faydasını görürüm ve haftaya bebeğim in kalp atışları daha iyi olur . Coraspin de vermişti başta tedbir amaçlı onu da kullanıyorum
Meleyim MehmetAkifZeli Bende kullaniyorum illaki karından yapılmak zorunda dyl koldan ve bacaktanda vurula biliyo kol daha rahat oluyo cnm zorlaniyorsan kolundan yaptr
MehmetAkifZeli Meleyim bugün ilkdi canımmm göbekten vurdu hemşire gösterdi nasıl yapacağımı pek canım yanmadı ama zaten Allah nasip eder bebişim tutunursa sıkı sıkı annesine ve ben hep kullanmak zorunda kalırsam sürekli göbekten imkansız 🤔
Kezu17 MehmetAkifZeli benim doktorum hep göbekten dedi. Şuan 35. Haftadayım ve hala göbekten yapıyorum. Doktoruna mutlaka sor ve ona göre doktorun nasıl derse öyle yap bence.
Haticekckylmz MehmetAkifZeli bende kullandim canim kan pihtilasmasi sebebiyle 8.haftamda verdi 14.haftada biraktik zarari yok yararindan baska 😊 gecmis olsun
Hgfen Haticekckylmz iğneyi 14.haftada neden bıraktıniz canım önlem amaçlı mı kullandınız.. benimde iki güne bir düşürdu ama korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye🙄
Babies16 MehmetAkifZeli bende kullaniyrm ama daha once ikizlerimi kaybettim ve pihtilasmaya yatkinligim var diye.
MehmetAkifZeli Babies16 benşm de daha önce 7 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu geçtiğimiz eylül ayında o neden oldu bilmiyorum belli oda bu yüzden şimdi dr değiştirdim yeni dr um çok ilgili sağolsun inşaşlah fayda eder
Babies16 Benim ikizlerde kimse anlamadi simdi anliyorlarmi daha anne karninda kan sulandiriciya ihtiyac var diye.agustostan buzamana mi gelisti bu tip.ben bosunami kaybettim yavrularimi 😔
sevincmaltepe Babies16 ben de temmuzda bebeğimi kaybettim.daha önce bebek kaybı olanlara direk başlıyorlar ne yazık ki.. ama önce o bebek kaybı bir oluyor 🤦🏻♀️
Akile MehmetAkifZeli benimde tam tersi kanım çok sivi ama pihtili olması hamilelikte daha sıkıntı sukur erken farketmisler bu sebepten bebeklerini kaybeden çok allah korusun
Ozlm35 Benmde 2 dusgum var ama kan pıhtılasmasi cikmadigi halde onlem amacli hrm igne hemde ecopirin kullaniorum once gobekten basladik gobegm morardikca kola gectim ve kolumda morluklar basladi yazda gelnce yavastan bacaga basladm bende 20.haftamdayim 😊