bilaloguzunannesi Deslem çok güzel olmuş çok ❤❤ yaptırmak istiyorum oğlum için haziran doğacak biraz daha bekliyorum belki yeni modeller çıkar diye 😍😍
akovalardan Deslem cok güzel olmuş saglikla giymeyi nasip etsin Rabbim. Bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlayacağım yaptırmaya
Busraeskin Deslem çok güzel olmuş rabbim saglikla giydirmeyi nasıl etsin inşaallah sağlıkla kucaginiza alin
Mercan__ Ben sevmiyorum açıkçası 🙄 çok para vermissinizdir bi de. Sadece bir yerde isim yazabilirdi en azından
Uykuclimon Mercan__ sevmiyo olablirsiniz zaten sizin sevip sevmedignizi sormamışki nezaketen güzel olmuş deyip geçebilirdiniz 😉
Deslem Mercan__ ben sevdiğim ve merak ettiğim için yaptırdım Çok veya az para vermek benim için suan önemli değil ilk çocuğum ve içimde kalsın istemem teşekkür ederim yine de
yenigebe_1 Mercan__ normal hastane çıkışlarıyla aşağı yukarı aynı oluyor fiyatları. Hamile bir annenin şevkini kırmasanız keşke. Cevap yazmak zorunda değiliz sonuçta değil mi?
Deslem bilaloguzunannesi benim ki de haziranda doğacak ama sabredemedim yaptırdım ☺️İçinde görmek nasil olur inşallah 🙏🏻
bilaloguzunannesi Deslem çok amin bolca amin sağlıkla vaktinde gelsinler inşAllah ben sezsryan düşünüyorum 1 haziran gibi olur dedi doktorum ❤
Esengl Bende yaptrmayı dusunuyorumda böyle tam takım değil foto çekınırız guzel dursun dıye sadece tukum eldıven şapka şeklinde ıstıyorum sırf foto için oda bırde hatıra ona saklamak için 😂 sizinde güzel olmuş Güle güle gıysin inşAllah 😍
Deslem Esengl bende fotoğraf çekimi için yaptırdım benimde aklımda sizin ki gibiydi yaptırmak ama olmuşken olsun dedim artık bi de tanıdığım yapıyordu destek olmak amaçlı yaptırdım
Deslem bilaloguzunannesi aaa ne güzel benimde 5 Haziran dedi doktorum 4 aylıkken aracım takla attı durum sezeryan dedi doktor ama hayırlısı tek isteğim sağlıkla kucağıma almak
RanaaT Çook hoşş.. Bana da böyle yerler lazım ve tabi magnet siteleri önereceğiniz yerler var mı acaba?
Deslem RanaaT Magnet için suan dikkatimi çeken uygun gördüğüm pleksi_aadana İnstagram hesabı var tulum takımını da zeyneptasarimm a yaptırdım