Seymaaygzz Gizemnaz_ evet 4 ust uste uaptim ayni koyulukta cikmisti ben ilkinde yumurtluyorum sandim hatta ama akintim yoktu. Ertesi gun tekrar twkrar yaptigimda. Adet gunu de gebelik testi yaptim oda ayni koyuluktaydi
Zdgnsym93 svmlanne yaptım aralıklarla iki üç kez aynı gün değil farklı günlerde işte negatif çıkıyor. Yarın veya bi güne kan vericem garanti sonuç
Seymaaygzz Seymaaygzz yarin ayni koyulukta cikarsa yine gebelik testi al yada birkac gun daha lh testi yap bakalim boyle koyu cikcakmi
Seymaaygzz Gizemnaz_ Kendi telefonumda var canm 4 nu çekmıstım ama şarjım olmadı gı ıcın telefon kapalı yarın burdan atarım sana
Bus_ak18 Tugceecikk evet yapmıstım canım t çizgisi baya koyuydu adet günümde de T çizgisi Cden koyuydu
Zdgnsym93 Bus_ak18 yok canım eczaneye gittim geldim ama nöbetçi eczanede yoktu sadece normal gebelik testi vardı erken gebelik testi bile yoktu. Aslında şimdi yapmak istiyorum zor tutuyorum kendimi inşallah vardır 😄
Bus_ak18 Zdgnsym93 normal gebelik testinde yoksa yoktur kuzum ya ben ertesi gün hcg testiyled2 teyit ettim 2. Çizgi vardı bariz. Ama inşallah vardır sende de🤲💜
Zdgnsym93 Bus_ak18 normal test yaptım yine negatif cıktı canım kesin yoktur zaten hafta ici kan vereyim diyordum ama yarına adet olurum kesin 😐
Zdgnsym93 Bus_ak18 inşallah bakalım kısmet. Akışına bıraktım canım varsa belli olur yakında zaten üstüne düşmek de iyii değil sonra hayal kırıklığı kötü oluyor 😊