burcu_1322 Kızlar ovülasyon testi yaptım adetime 4 gün var ikincisi varla yok arası birşey acaba böyle olup hamile kalan var mı lütfen bilgi verin
svmlanne burcu_1322 Ovulasyonla öğrenmek için adet gününü bekle onun öncesinde olsa bile göstermez ovulasyon testi
Bus_ak18 burcu_1322 ben adete 2 3 gün kala yaptım canım C kadar koyu değildi ama koyuluk vardı sonra adet günümdü sanırım tekrar yaptım T Cden koyuydu öyle öğrendim çok şükür🤲
Zdgnsym93 svmlanne peki adet gecikince ovulasyon testinde çıkar mı gebelik. Herkes bir şeyler diyor kafam o kadar karıştı ki 😐😊
Zdgnsym93 Bus_ak18 hayirli olsin insallah canim saglikla kucagina alirsin insallah 🤗 ben de iki kez gebelik yaptım ama negatif cıktı ikisi de bakalım birkaç gün bekleyim kan vereyim diyorum
Bus_ak18 Zdgnsym93 bu attığım lh testi canım denedinmi sen bundan yapmayı. Tesekkr ederm inşallah sende de vardır
Zdgnsym93 Bus_ak18 yok canım eczaneye gittim geldim ama nöbetçi eczanede yoktu sadece normal gebelik testi vardı erken gebelik testi bile yoktu. Aslında şimdi yapmak istiyorum zor tutuyorum kendimi inşallah vardır 😄
Zdgnsym93 Bus_ak18 normal test yaptım yine negatif cıktı canım kesin yoktur zaten hafta ici kan vereyim diyordum ama yarına adet olurum kesin 😐
Bus_ak18 Gizemnaz_ canım bu testin lh koyulugunu bilemem ama 2 3 gün önce C koyuydu adet günümde T kopkoyuydu
Nargiss burcu_1322 ben oyle hamile kaldim.Benimde adetime 5 gun vardi cok silik bir cizgi cikdi.Adetimden bir gun gecdi birdaha test yaptim cizgi koyulawmiwdi.
Seymaaygzz burcu_1322 Cikar hemde bal gibi cikiyor :) ben reglime 4 gun kala yaptim hergun koyu cikti sonra arkadslarim gebelik testi al dedi aldim yaptim ve hamileyimmm ❤ cikmaz diyenlere inanmayin onlarin cikmadiysa sizinde cikmicak anlamina gelmiyor
Seymaaygzz Gizemnaz_ evet 4 ust uste uaptim ayni koyulukta cikmisti ben ilkinde yumurtluyorum sandim hatta ama akintim yoktu. Ertesi gun tekrar twkrar yaptigimda. Adet gunu de gebelik testi yaptim oda ayni koyuluktaydi