Yenianne_ Yesmckmk ben ikili tarama testi yaptirmadim kan vermedim yani sadece ense kalinligi ve burun kemik ölçüsüne bakilsin ozaman dedi doktor ondada 11+2 ken falan gittim
Yesmckmk Yagmurispir_ ben 11-13 hafta arası oluyor diye biliyorum ama ne olur ne olmaz yazayım buraya yaptıran var mıdır diye dedim 😝
Ceylan35 Yesmckmk 12. Haftadan sonra yapılıyor ama sizin onun için özellikle devlette yaptircaksaniz en az 2 hafta önceden randevu almanız gerekir
Yesmckmk Ceylan35 ben hem devlet hem özelde takipliyim aslında özeldeki haftaya gel demişti ama ben devlette yaptırıp özele götürcem sonucu o yüzden bi soruyum dedim teşekkürler 🥰
Betuloz Çocuğunuzu aldırmayı düşünmüyorsanız 2 3 4 lü testlere gerek olmadığını düşünüyorum ben çocuğum sendromlu olsa aldırmam ama doğuruncaya kadar üzülürüm 2 liyi yaptırdım ama pişmanım bilmeden yaptırdım.
pink01 Betuloz aldırmayı düşünmese bile yaptırmalı bebek doğunca ona göre müdahele ediyor direkt doktorları. ve annede doğuma kadar bu sürece kendini hazırlıyor, süpriz olsa belki kabullenemez veya daha kötü olur alışması uzun sürer
Yesmckmk Betuloz bende aldırmam tabi ki Rabbim ne veriyorsa hayırlısını verir şüphem yok ama çevre baskısı yaptır yaptır diye
Yagmurispir_ Betuloz Aldirmakla alakası yok gerekli bütün herşeyi yapılsın istiyorum . Yaptiran herkes aldirmak icin yaptırmıyor herhalde.
Yesmckmk tambirminnos öyle oluyor gerçekten çok farklı bi merak oluyor insanın içinde hem bulunduğun zamanı seviyorsun hem hızlıca geçsin günler kucağıma alıyım diyorsun 🥰🥰