Eses Bebeğiniz için hangi marka ıslak mendili tercih edeceksiniz en doğal olan pamuk ıslatıp silmek ama dışarda bunu yapmak mümkün değil , Water wipes die bi marka doğal saf su dan ıslak mendilmiş duyan var mı ? Bu mu yoksa mustela mı ?
DuruSuedaAca Eses ben bebek temizlik pamuklarını kaynamış soğumuş suyla biraz bebek yağı karıştırıp saklama kabıyla kullanmayı düşünüyorum ,hazır olursa dışarıdada kullanırım rahatça 👍saklama kabınıda rossman dan aldım küçük bir şey ikeadada var o tarz kaplar bebek bölümünde
baharclk Eses Ben temizleme pamuğu aldm evde onunla yapicam zatn 40gun genellikle evdeyz en hassas doneminde. Sonrası icin uni baby ıslak mendil aldm, yenidoğan icin ve en saf ıslak mendil olduğunu dusunuyorm
Nurayy28 Ben sleppy kullanicam büyük ihtimalle tupperware marka islak mendil kutum var tekrardan sudan gecirip o sekilde kullanicam insallah💕 çünkü hemen hemen bir çok markada koruyucu var en guvenilir yıkayıp kullanmak benim fikrimce
gulanne İlk bir kaç ay pamuk kullanıcam. Daha sonrada ıslak mendili saf suda bekletip kullanmayı düşünüyorum.
BaharYlmaz Uni yenidoğan ve sleepy yenidoğan içindekiler aynı saf su ilerisi için ikisinden biri şuan en doğalı ama bir süre pamuk kullanacağım
Duygukahraman Bende baby me (ebebek) markasının yenidoğan saf su pamuk ıslak mendilini aldım umarım alerjik bir etkisi olmaz
Elif1ekim Duygukahraman Bende onu alacam arkadaşım kullanıyor çok memnun pamuk ile kutu ile uğraşmaya ne gerek var anlamadım doğal ıslak mendiller var öyle diyenlerin çoğu 2 gün yapıp bırakıor zaten herkes bebeğini çok seviyor ve düşünüyor o zaman bebek bezleri de almasınlar pamuktan kendileri bez yapsın
Burcuckc Elif1ekim bende doğum yapan arkadaşlarmdan duydum pamukla cok zor oluyo temizlemesi dediler yeni doğdugnda kakası daha cıvık oldugu ocın heryere bulaşıyor ve pamuk cok ugrastrıyor dediler bence pamuk kullanacak arkadaslar yedek olarak ellernn altında yenidoğan ıslak mendil bulundurmalı
Zeykem Eses ben unibaby yenidoğan alıcam saf su+pamuk oda biraz pahalı nasıl dayanıcak bılmıyorm😁 24 lü paketi 110 tl ye buldum 24 paket ıslak mendıl ne kadar gıder bılemıyorum 😂