Sinemneset BabyLover yap yap bana dedi çok erken daha ben yedim beynini sonra ikili taramaya girdik oda erkek dedi omunda beynini yedim ama iki hafta sonra daha tam net olacak ama hep erkek hissediyorum zaten 😂
Angell9453 BabyLover ben tam 12 haftalıkken öğrendim net bir şekilde.. Bebeğim bacaklarını açmıştı tamamen.. Bebeğin de etkisi var tabi bizim doktorumuz hiç zorlanmadı cınsıyetı için =) ama gidersen öğrenirsin bence artık
Deletedmom0990 BabyLover ben 14+3 de öğrendim erkek 24+1 oldum değişmedi yani erkek diyip kız yada kız diyip erkek çıkmadı net belli oluyor sanırım bi gidin bakim
Moen BabyLover bana11. Haftada kıza benzediğini söyledi doktorum suan 14 haftalık daha gitmedim doktora değişmez herhalde
Tstnptt Gzdarsln2512- kayınvalidem gidinceye kadar bekleyebilirim 🙂balon patlatmak istiyorum bide onun heycanını doya doya yaşamak istiyorum kayınvalidem olunca pek istediğim gibi geçmeyecek
Gzdarsln2512- Tstnptt seni çok iyi anlıyorum, sık dişini hiç gitme o zaman randevuyu iptal ettiler şu güne aldım dersin
Anonimmama BabyLover ben tam net olmasa da öğrendim 15+3tu erkeğe benziyor demişti 3 hafta sonra 3lu taramada bakalım tekrar dedi😊😊 ben de kesin olmadığı için bebeğime bisey alamıyorum
Veraveannesi BabyLover beni doktor onayladı evet bende kız gibi görüyorum dedi muayne sonuda doğru ekledi değişebilir diye ama allah hayırlı evlat versin ilk bebeğim aslında cinsiyetinin hiç önemi yok erkek çıkarsa üzülmem yine sevinirim 😊
Afyonlu02 @BabyLover ben ikili test istemedim doktor ilk gördüğü an dedi cinsiyet dedik mi hayırr dedik erkek dedi erken deil mi hocam kordon filan olmasın dedşm oda özellikle bebeğin alttan iki bacak arasında pipisini gösterdi
BabyLover 04052016mh istemedik ikili test özellikle, zaruri olmadıkça test tahlil karından sivi alimi vs istemiyorum da şimdi zaten haftası da geçti 14 olduk inşallah gidip cinsiyet öğrenmek istiyoruz minik alışverişler için:)
Zeynep1307 BabyLover erkekse öğrenirsiniz canım 11 . Haftada erkek dedi doktorumuz ve 16 da kontrolde de aynı devam etti oğluşumla büyüyoruzz şimdii 24teyiz 😊
04052016mh BabyLover 14 de alışverişe başlamayın diyorlar ama ortak renkler alabilirsiniz yani biz güvenemedik ozamanlar söylenene cumartesi detaylı ultrasyon da kesin inandık doktor masraf yapmadıysanız artık yapabilirsiniz dedi 😊😅