04052016mh BabyLover vala canım bize doktor 12.haftda ikili testte söyledi sonra sonuç için gittiğimizde 14.hafta falandı heralde yine söyledi benziyor falan dedi %70 ihtimal verdi ve doğru çıktı 😊
Valsss BabyLover 12+4 de gittim erkege benziyo dedi🥰ama belli olmayabilir yaniltabilir ilerleyen zamanda🌸
BabyLover Valsss nasıl tahmin etti pipi mı gördü yoksa kemik yapısı mı 🤷♀️maşallah bu arada ikinize de😍
Sinemneset BabyLover yap yap bana dedi çok erken daha ben yedim beynini sonra ikili taramaya girdik oda erkek dedi omunda beynini yedim ama iki hafta sonra daha tam net olacak ama hep erkek hissediyorum zaten 😂
BabyLover Afyonlu02 canım bacak arasından mı dedi yoksa ikili test mı yoksa kemik yapısı mı nasıl gözüküyor cinsiyet 🤷♀️ maşallah bu arada cnm♥️♥️
BabyLover Veraveannesi ben de kız gördüm kız dedim ama doktor demedi göremiyoruz çok küçük dedii 13+0ken😭 bakalım insallah diyelim gönlümüzce olsun❤
Veraveannesi BabyLover beni doktor onayladı evet bende kız gibi görüyorum dedi muayne sonuda doğru ekledi değişebilir diye ama allah hayırlı evlat versin ilk bebeğim aslında cinsiyetinin hiç önemi yok erkek çıkarsa üzülmem yine sevinirim 😊
Karadenizf BabyLover gitmemeni tavsiye ederim. Bana 12 haftamda kız dedi kesin. 15+2 olarak gittim erkek dedi. Ben yine emin değilim 😁 bence biraz bekle 16-17 de kesinleşir
Tstnptt Gzdarsln2512- imkansız cnm devlet hastanesi randevu bulmak zor ztn uzak erdekten bandırmaya gidiyoruz doktor önce beni alıyor sonra yakını çağırıyor doktordan göstermiyo demesini rica edicem tek çözümm
Tstnptt Gzdarsln2512- kayınvalidem gidinceye kadar bekleyebilirim 🙂balon patlatmak istiyorum bide onun heycanını doya doya yaşamak istiyorum kayınvalidem olunca pek istediğim gibi geçmeyecek