• DoğumGebelik
  • Bebeğin doğduğu yerini kimlikte farklı bir yer yazdirabiliyor muyuz?

[silindi] aa ne gibi kötü şeyler? Bende hep iyi şeyler duyup tavsiye üzerine gittim. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?

ilayecemom ama sen araştır derim ben olur diye biliyorum çünkü bizim bir tanıdık yaptı yani çocuk başka yerde doğdu o başka yer yazdırdı bir araştır derim canım

ilayecemom eşim polis oğlum izmirde doğdu suan yüksekovadayız 26 haftalık hamileyim memlekete gidicm doğuma malatya😂

• [silindi]

@ilayecemom bir polis eşi hayatını kaybediyormuş Davalık olmuşlar iki yıl önce gecen yılda oturduğum sitedeki kadın son güne kadar ona gidiyormuş bir hastasını inanılmaz kestiğini estetik dikiş yapamadığını söyledi bu kuzcağızda asker eşi.Almanya doğumlu almanyada soruşturma geçirmiş türkiye ye diyarbakıra gelmiş dedi bende vazgeçtim

Melekkannesi bende memlekete giderim diye düşünmüştüm ama eşime kıyamıyorum ben 10 gün iznim var sizi bırakıp geride dönemem diyor 🙈

ilayecemom canım benimde eşim asker oğlumu urfada doğum yaptım asla kimlikte urfa yazmasını istemedik nüfus müdürlüğüne eşim konuşmuş Kayseri yazdırdık merak etme yazılır

ilayecemom hayir canim olmuyor benimkide askeri personel memlekette dogum yapicam onun icin kimlige oyle yazilsin diye

Bnm eşmde asker kırklarelndyz ama hastneye edirneye gidyrz hangi hastenede dogum yprsak orası mı yazılıyor.yoksa nüsuf dairesine gittgmzde bulundgmz yer mi yazılıyor.yada ikametgah ettgmz yermi

[silindi] cok iyi biri ilgili aciklayarak anlatiyor herseyi çok şaşırdım şuanda

• [silindi]

İnşallah belki düzeltmiştir kendini buranın yerlileri iyi tanıyordur dedi eşim vazgeçtik bizde.Herşeyin hayırlısı

Sermina yeni kimliklerde zaten yazmıyor ama ben sistemde dahi yazmasını istemiyorum bursa yazmasını istiyorum bende gidicem galiba