Caglahassan Mervenur_kcbs henüz bende pek bir mide bulantısı olmadı baş dönmem ve halsizlik çok oluyor ve de özellikle gece kasık ağrısı.. Ha birde şişlikten şikayetçiyim düzenli beslenicem artık🤦♀️
Caglahassan Mervenur_kcbs aslında bu hafta hep evdeydim izinli zamanıma denk geldi ama hep duş aldım bi terledim bi üşüdüm üşüttüm belkide haklısın bir de kendimi çok çirkin hissediyorum yaaa🤦♀️😂
mlsmrtgll Caglahassan bende iyi sivilcelendim ya yüzümde çok sivilce çıkmaya başladı anlam veremiyorum neden olduğuna ve cildim kuru
Mervenur_kcbs Caglahassan bendede var ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende ondan herhalde diyordum ben
Caglahassan mlsmrtgll valla ha bire tuvalete gidiyorum kuru ve temiz tutmaya çalışıyorum bana mısın demiyor ölecem kaşıntıdan alerji ilacımı da alamıyorum psikolojikman her yerim kaşınıyor kabarıyor sanki😂😂
mlsmrtgll Caglahassan enfeksiyon olabilir bence doktora bide çalışınca ortak WC kullanımı insanı zorluyor
Seymaaygzz mlsmrtgll 5 hafta ligim bende daha keseyi goremedi doktor carsamba tekrar gidicem. Senin degerin kac
mlsmrtgll Seymaaygzz bende 5+6 oldum bende perşembe gittim göremedi dün gittim keseyi gördü doktor çarşamba tekrardan gideceğim kesenin çapına bakacakmış
Seymaaygzz mlsmrtgll hayirli olsun canm. Ya karnim cok agriyo bugun birde gaz var bu haftalarda oluyormu acaba
mlsmrtgll Seymaaygzz üşütüyorsundur dikkat et havalarda yavaştan ısınıyor ya aldanıyoruz havalara karın ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı normal demişti doktor bana dayanılmayacak gibiyse sıkıntı olabilir demişti
Seymaaygzz mlsmrtgll 2 kalin corapla geziyorum yahu bebek icin. Bebekten once babet corapla gezen ben simdi degisti .d
Anneoluyorum93_ Seymaaygzz çorapla kalın patikle uyuyprum çorapsız gezerdim ev alttan ısıtmalı. Naptı bu bebişler bize😁😁 hala gaz bi de😁