OzgeSelcuk tugciikkk aynen öyle.. Pedi depend olarak tercih edeceğim.. çok öneriliyor kullananda çok memnun
busra9436 OzgeSelcuk Hepsiburada da depend bezlerde indirim var oradan alabilirsiniz ben aldım üç tane
OzgeSelcuk GizPek benimki ufak ufak başladı ama öyle burnunu sokma tarzında yapmıyor o herkesten heyecanlı ondan sunu alalım bunu alalım diyor 😄😂
GizPek OzgeSelcuk bizimkilerde öyle ya ilk torunları kız olsun diye çok istediler ama oğlum geliyor 😅
Meralll59 OzgeSelcuk tırnak için torpu /tarak fırça takımı😁👍lif.emzik ve emzik zinciri.aklıma gelirse yine yazarım🖐️
Tucem OzgeSelcuk ilk kızımın zamanında bu tarz şeyler varmiydi hatırlamıyorum ya da ben almamıştım 6.5 sene önce ve kızımın ilk zamanları resmen tetikte bekledim.cunku yeni doğan bebeklerin çoğunda midelerinden dolayı reflü oluyo anne sütünü geri çıkarıyorlar onun için kafasının yüksekte olması her zaman bir artı😊tabi yine siz bilirsiniz
Pamukgelim Cumaserife bişey soracam, şu baby jem, baby plus markalarının bakım setleri var, içinde tırnak makası ateş ölçer bir de aspir3var galiba, o settekş aspiratör yeter li mi, ilk gebeliğim, aspiratör de neye dikkat edilmeli
Gzdnr2113__ OzgeSelcuk biz cinsiyet bekiyoruz 27sinde belli olacak insallah 12+4 ama ufak tefek denk geldikce biriktirince iyi oluyor canım malum yadam sartları kızılda cok rahat ettim biriktirdiğim için Bende liste yaptım ama detaylı esimin anlaması için cünkü yanlız bakıyorum cocuklara ondan😂