Ayredderya Benim 2 gun kala 5.5 cikmisti bir hafta sonra gittim artis olmustu ve suanda 29 haftaligiz canim benim belirtilerim bile adetimden once olmustu bas donmesi halsizlik mide agrisi cok erken yasadim belirtileri ve testte negatif cikmisti adetim 2 gun kala yaptigimda
Bus_ak18 Nuriay canım zaten yanlışlık olablr ben işin orasında değilim daha inkar geldiler bizi yalancı durumuna düşürüp kendi kıçlarını kurtarmak için. Eğer biz reçete resmni çekmiş olmasaydık ortadan kaybetmişler reçeteyi ve savunma hakkmz olmayacktı. Doktor bana progestan yazdı kanama için o kız vermiş ponstan forte ne blm ne. Okuma hatası yazı gözüne inme indi demekki🤨 kadın doğum doktorunun imzası ve progestan yazılmış bilmeyecek bi durum yok ama işte olacak oluyo
Nuriay Bus_ak18 evet canim işinden olamamak için yapmiş ama keşke oyle yaomak yerine ozur dileseydi ilk dedigin gibi olacak oluyor o yuzden ben ilaç alirken içligini hep okuyup orda hamileler için yazisini okumadan içmiyorum rahat etmiyorum ama kayip olacaksa oyle yada boyle oluyor rabbimın kaderi işte her keste bir şekilde tecelli ediyor
Gulcangzl16 Sndz95 canım benim adete 6 gün vardı 34 çıkmıştı😅😅 bence gayet güzel bir değer dikkatli ol
Nasippp Sndz95 canım değerin gayet iyi 5 gün kala 84 çıkması iyi bence adet günü değeri bundan düşük çıkanlar var için ferah olsun değerin çok iyi ☘️
Tgbanne Ecmelbeyza kasım cok agrıdı ara ara oluyo dedim , bıcak gibi saplıyo gidiyo dedim , gebelik dedim olabilir mi dedim , alakası yok dedi gebelikle , yani kan idrar hersey de yok zaten
Ecmelbeyza Tgbanne nasıl alakası yokmuş bunca insan gebeyken kasık ağrıyo diyo bunlarda bi hoş 😒ama iltihabın vardır belki şimdi değil de adetten sonra soğan kürü yapsan ya. Ben de olmazsa soğan kürü yapcam
Sndz95 Tgbanne canim ben subatin 13nde kan tahlili yaptirmistim, gebelik var mi diye, negatifti ve ayin 21 i tekrar yaptirdim bu sefer pozitifti, yani haftaya tekrarla, zaten ilk 10 gun cikmiyomus ne idrarda ne kanda, cok erkendir belki
Karalfunda Kızlar merhaba ben 15 haftalık gebeyim ve bu gün parmak kalınlığında bi et parçası düşürdüm ama herhangi bi kanamam Yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı yada aynı durumu yaşamış olan
Sndz95 burcu_1322 canim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum ki benim adetim bitti ondan sonra iki gunde bir degerlendirdik hep ve bu sekilde oldu
Sedocan Sndz95 canım benim adetim bir gün geçti 85 ti 😂 şuan 7 haftalık hamileyim kesemi kalp atısını hepsini duyduk çok şükür endişelenme 😻
Sndz95 Sedocan ay cok sukur insallah bende duyarim cok sagol canim ❤🥰 allah saglikli dogurmayi nasip etsin