Yusramustafa_34 Sndz95 benim adetime 3 gun vardi 80 cikmisti ve suan 20.haftadayiz yukseliyo sonradan💙
Sndz95 Tugceecikk yok hic bilmiyorum canim benim adetim 3 subatta bitti ve ertesi gun degerlendirmeye basladik iki gunde bir hep degerlendirdik canim
Violetta Bus_ak18 Ondan ve ya değil. Sağlık bu sonuçta. En azından yarın öbür gün başkasının başına gelmesini engellemişsiniz
Bus_ak18 Violetta yani hiç değilse dikkat eder artık. Bidaha o eczaneye değil gitmek kapısının önünden geçmedim. Rabbim kimsenin başına böyle bsy vermesin.
Baharbal Sndz95 9 gün geçince 84 dü canım önemli olan ilerleyen zamanda artması 84 den sonra 20 bin oldu benim
Bus_ak18 Sndz95 canım şükür kesem görüldü bebeğin gelişimi sağlıklı dedi saha çok minnacık ama 2 haftaya daha net görülür kalp atışını duyarz dedi çok şükür. Darısı sana inşallah🤲💜
Tugceecikk Sndz95 anladım canım bende sabırsızlanıyorm beklemk zor daha adete 12 gün var😣 4 gün kala test yapym genlde inş hamile olrm ya hemen yükselir senin gibi😘💗
Nuriay Bus_ak18 vay vay canim belki bilmeden vermiştir ama sorumsuz davranmis tabi sorrumsuzlugu bir ebege maal olmuş Rabbim tekrar sevindirdi uzulme Ama 1000 lik agri kesiciden daha az dozlu agri kesici bile duşuk yaptira biliyor bizim komsu gebe oldugunu bilmedwn başi agrimis içmiş ve bebek hemen dusmuş bazi agri kesiciler hamilelere yasak zaten hamileler için ayri agri kesiciler yaziyor doktor kız hamile oldugunuzu biliyormuydu?
Bus_ak18 Nuriay canım zaten yanlışlık olablr ben işin orasında değilim daha inkar geldiler bizi yalancı durumuna düşürüp kendi kıçlarını kurtarmak için. Eğer biz reçete resmni çekmiş olmasaydık ortadan kaybetmişler reçeteyi ve savunma hakkmz olmayacktı. Doktor bana progestan yazdı kanama için o kız vermiş ponstan forte ne blm ne. Okuma hatası yazı gözüne inme indi demekki🤨 kadın doğum doktorunun imzası ve progestan yazılmış bilmeyecek bi durum yok ama işte olacak oluyo
Tgbanne Kasımı zorlamısım o yüzdenmiş , artık bakmayacam ugrasmayacam olursa olur olmazsa olmaz artık
Sndz95 Tgbanne dusunme canim, ummadigin anda haber alirsin insallah, ama sen adet tarihini bekle derim bana da kasini zorladin dediler ama yinede kan testi yazdi, ve 5 gun kala cikti, sen yinede kan testi yaptir derim
Tgbanne Ecmelbeyza kasım cok agrıdı ara ara oluyo dedim , bıcak gibi saplıyo gidiyo dedim , gebelik dedim olabilir mi dedim , alakası yok dedi gebelikle , yani kan idrar hersey de yok zaten