Violetta Sumeyradem_06 Doyuyordur canım sen gönlünü ferah tut, midesi şuan daha mercimek kadar. Sağdan soldan konuşan çok olur şimdi bu çocuk aç bu çocuk üşüyor vs vs. Sen bebeğin için en iyi olanı bilirsin 😊
Meralll59 Sumeyradem_06 canım Allah analı babalı büyütsün .elle göğüs masajı var süt gelsin diye yapılıyo.istersen bi onu dene yada pompa dene.Rabbim bizede hayırlı doğumlar nasip etsin.Aminn🤲
hryoz Sumeyradem_06 gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün insallah öncelikle geliyo gelmiyo dert etmeden 2 saatte bir uyuyorsa uyandırarak yarım saat 45 dk memede tutacak sekilde emzrmeye calısın Yavas yavas artar zaten hepimizin sütü hemen sakır sakır gelmedi zaten merak etmeyin 💕💕
sokomel hayırlı olsun🙏🏻 açılma kontrolü nasıl oluyor yani parmakla mı ölçüyor alet sokup mu bakıyor tam nasıl olduğunu tarif edebilir misiniz 🤔
Nursonunbu Sumeyradem_06 hiç strese girme hurma incir fındık fıstık ceviz Komposto iç boool su tüket sütüm gelmiyo deme gelmesede ver He bide sıcak suyla masaj yap kanalların hemen açılır Allah’ın izniyle
Cicegiburnundamom Sumeyradem_06 bol su icmek boza icmek sut yapıcı en iyi faktor oldugunu duydum canim rezene cayi
Pnr27 Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah 🤲 değişik gelebilir ama ilk doğumum olacak o yüzden su gelmesi nasıl oluyor 1 haftam var bir kıZım olacak Allah’ın izniyle Biraz yardımcı olur musunuz 😊🤗
Deletedmom3 Sumeyradem_06 canim sen emzirmeye devam et damla damla olsa da gelir. Ayrica boool su ic ve sut yapici seyler tuket komposto boza tavsiye ederim. Benimde her gecen gun artiyor cok sukur ama geceleri 1 olcek 30 cc mama veriyorum sarilik olmasin diye
Evdel Sumeyradem_06 sıcak suyla gögüsünüzü yıkayın masaj yaparak ılık su için sıcak çay için bol bol yemek yeyin ve uyuyup dinlenin
Prensesinannesi_ Sumeyradem_06 bol su iç canım rezene ve maltana promalt içecekler sütü çoğaltıyor her duşa girdiğinde ılık suyla göğsüne masaj yap allah bağışlasın evladını alllah annalı babalı büyütsün 🙏🏻🧿
Pnr27 Sumeyradem_06 anladım canım hadi hayırlısı bakalım doğum hikayemi yazarsam inşallah anlatırım orada 🤗
Evdel Sumeyradem_06 canım ben iki gece hastanede kaldım benimde heyecanmı desem mutlulukmu desem uyuyamıyordum bana sürekli uyu sütün olsun diyordu annem bende saçma diyordum uyuyunca sütmü olurmuş diye ve gerçekten oluyormuş eve geldim sıcak duş aldım yemek yiyip uyudum kalktığımda çok rahatlamıştı vücudum. Ve göğüslerim şişmişti süt akıyırdu
Evdel Sumeyradem_06 canım ben iki gece hastanede kaldım benimde heyecanmı desem mutlulukmu desem uyuyamıyordum bana sürekli uyu sütün olsun diyordu annem bende saçma diyordum uyuyunca sütmü olurmuş diye ve gerçekten oluyormuş eve geldim sıcak duş aldım yemek yiyip uyudum kalktığımda çok rahatlamıştı vücudum. Ve göğüslerim şişmişti süt akıyırdu