Kızlar sonunda normal doğumla oğluma kavuştum 🙏 beni bilirsiniz akşam post açmıştım suyum geldi diye. Herneyse hikayeme gelmek için sabırsızlanıyorum 🙈 dün gece 2de ağrım vardı kasıklarımda ama ben hiç aldırış etmiyodum yalancıdır diye zaten öyle çok şiddetli değildi canımı yakacak kadar. Lavobaya gideyim dedim baktım suyum gelmiş. Eşimi uyandırdım hemen pembe renkte suyum geldi acaba suyumun geldigini anlarmıyım anlamazmıyım diyodum ama kesinlikle anlaşılıyor. Birden geldi suyum herneyse cumarteside kontrolumuz vardı. Suyum gelmeye devam ediyordu ped taktım banamısın demedi. 2 saat gelmiştir suyum depend taktım bende. Normalde kontrolumuz oldugu için sabahı bekleyelim dedik ama benim suyumun her sefernde gelmesi beni telaşlandırdı beklemeden gidelim dedim. Hastaneye vardık yatışım yapıldı alttan baktılar 2 cm açıklık var. Ama bende hala tık yok sancı yönünden nts falan çekildi. Sonra tekrar alttan muayne bu sefer 3 cm olmuştu. Doğumu hızlandırmak için serum taktılar 1 ve 2 saat sonra artık sancılarım beni kıvrandırmaya başladı. Yerimde duramıyorum o ağrı tarif edilemez dedim ben ölüyorum heralde. Çok sancı çektim sağolsun eşim hep yanımdaydı sürekli yürüdüm hastanede açılmam olsun diye eşimde benmle beraber. Ben sancıdan yerlerde yatıyorum bildiğin yalvarıyorum bitsin artık alın beni doğuma diye. 🤦♀️ Artık dayanamadım ağlamaya başladım ama gerçekten yaşayan bilir o sancıları. Eşimde benmle beraber ağlıyo beni motive etmeye çalştı hep dayan birazdan oğlumuza kavuşacaz diye. Neyse sonra lavman yapıldı açıklığa bakıldı 5 6 cm olmuş iyi gidiyosun dedi doktorum. Daha sonra yerde bacaklarını açıp eğil kalk dediler ama ne mümkün zorda olsa yapmaya çalştım bu sefer sancı geldikçe bana ıkınma hissi geliyo hep merak ederdim kendilignden nasıl ıkınma gelir diye ama gerçekten olabiliyomuş. Sancı geldkçe bacaklarımı açtım ıkındım sonra alttan baktılar bebeğimin saçları gözüküyo hemen doğumu başlattılar ben sancı geldikçe ıkındım karnımdanda bastırdılar sonra doğdu oğluşum 💕 3.15de şuan yanımda emziriyorum ama benden süt gelmiyor ne yapmam lazım napsam sütüm gelir?