Zezemeze Arkadaşlar Allah rızası için bana yardım edin, bi türlü uyuyamıyorum. 34 haftalık hamileyim, sabah 10 da uyandım geç değildi yani. Üstelik dün de sürekli uyanmıştım gece. Şu an aşırı uykum var ama uyuyamıyorum napıcam ben ya dönüp duruyorum yatakta.
Serife3304 Zezemeze bu gece bana da uyku yok 😭 uyumuştum normalde şiddetli mide sancısıyla uyandım ve hala geçmedi kıvranıyorum resmen
prenses_annesii2603 Zezemeze sende işe yarar mi bilmem ama duş al sicaga yakin seni mayıştirır zaten ben öyle yapiorum uykum hemen geliyo
Hilosveminikoglus Zezemeze kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş canım. 33+4 teyiz. Banada uyku yok😂
Canan_3547 Zezemeze benn yanyorum suan travzol krem surdum asri yanma yapti naptysam gecmdi fikri olan varmii nasil gcer bu yanma
Serife3304 Aynen Allah yardımcımız olsun bu saatte yapmadığım şey kalmadı sakız çiğniyorum belki faydası olur diye 😂
Hapyannecik Kaynanamgilde kalıyoruz kimse yok onlarda eşim ve ben yer degisikligi yüzünden suan bende uyudum biraz ve uyandim eşimde hasta ilac yazdırmıştik oda uyuyamadi gitti ilaclari almayi ve suan midem yaniyo benimde
Glshhh28 Zezemeze el bilek uyyşma ve ağrıdan 10 gündür uyuyamıyorum 😞😞 sabahları 4er saat sadecee ölücem uykusuzluktan
Rojed_1708 Allah yardımcımız olsun valla bende mide yanmasıyla uyandım gaviscon içtim bakalım faydası olacak mı bu saatte 🤷🏻♀️
CgdmZtrk Rojed_1708 tahin varsa tahin için. Bende mide yanmasıyla uyandım hemen 2 kaşık tahin içtim çok şükür hemen geçiyor
Tugce_1006 Bende 35 haftalık oldum kaç haftadır aynı uyku yok mide yanması ekşimesi ile uyanıyorum anca uyuduğum 1 saat falan
DilekBodurr Zezemeze şuan 18 haftalığım bende de o dert var oturdum midemin ağrısının geçmesini bekliyorum 😏😏
Serife3304 Lina1 eşim de görevde yanımda değil psikolojim bozuldu bisürü ağladım tek başıma bişey olsa napcam diye 😒 gurbette olmak ne kötü