Ecmelbeyza Tgbanne kız post aça aça her taşın altından çıkıyoz 😂hadi bakalım çift çizgi çıkarsa iyi bi post aç şöööyle çayımızı alıp testinin güzelliğine bakalım 🤩
Ecmelbeyza Gamzecam ayarlarda yorum yazdığım başlığı takip et var onu aç . Açmak istemezsen bu postta üstte takip et var yıldız çıkcak
1Vera_ Kasığımda aşırı gaz sancısı ama öyle böyle değil. Oturamıyordum bile. Yerleşme kanaması da yaşadım hatta adet oldum sandım 😁
mom101 Bende 4+1im ama hiç bir belirtim yok🤷🏻♀️ Sadece yüzümde aşırı sivilcelenme var hiç böyle olmamıştım🤦🏻♀️ Bir tek dünden bu yana ara-ara şiddetli adet sancısı çekiyorum bıçak saplanır gibi başkada bir şey yok sizcü normalmi ya?🤷🏻♀️
Tgbanne mom101 normal canım ben cok okuyorum normal , bizde de o olay adete 10 gün kala basladı , bizimki normal mi bnde onu merak ediyorum
Tgbanne Kızlar herkes belirtilerini filan buraya yazsın hatta ovulasyon bakan hatta hcg yapcak olan atın , burda toplanalım 🙏🏻
Tgbanne Kızlar hcg testi , laboquick kullanıyorum , bazıları bu test için bozuk yanlış cıkartıyor diyor ? Bunun hakkında fikri olan
Ecmelbeyza Tgbanne yaa 😔ne ara gittin Ya bak üzülme tamam mı lütfen inşallah olcak . E daha bize vardı zamanımıza yaa belki kana geçmediyse