Bsrlmnemr nevaMustafa canım ben de kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu. Pıhtılaşma varmış bende iğne kullanmam gerekiyormuş.. Şimdi gene hamileyim. Korkma rabbim ne zaman nasip etti ise o zaman olacak
hulyafatmadmr nevaMustafa canım ben de gelişimi durduğu için kürtaj oldum bir adet sonrası tekrardan hamile kaldım. Şimdi her şey güzel ilerliyor şükürler olsun. İyi düşün iyi olsun. Kafanı rahatlat. Takma hiçbir şeyi. Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin🙏
Selalee22 nevaMustafa belli olmuyor kurtajdan sonra hic cocugu olmayan var kurtaj sonrasi hemen hamile kalanda var nasip kismet ben 3 yil once kurtaj oldum onun sonrasi iki ay adet olmadim doktora gittim ilacla adet oldum zar zor oda 😥🤷♀️ hic tedavi olmadanda hamile kaldim 3 yil sonra kendilinden oldu
54321 nevaMustafa canım aynı şeyler beimde başıma geldi 4 ay sonra hamile kaldım şuan 39 haftalık hamileyim korkma kalırsın birdaha yaşatmasın rabbim
ozgei nevaMustafa cok gecmis olsun 😞 ben de yaklaşık 3 hf once kurtaj oldum gelisim ve kalp durması nedeniyle 😞 2 ay korunun dedi 2 ay sonra denemeye başlayacağız yine.Ben de çok korkuyorum kalamamaktan 😞 Burda sağlıklı gebelik geçirenleri okudukca moral oluyor ama kalamayanlar da var. Nasip galiba sadece 😞 Hayırlısı sağlıklısı olsun, kalirsaniz yazarsiniz buraya da.
Filizcck nevaMustafa Bende geçen sene Aralık sonunda kalp atışı oluşmadığı için kürtaj olmuştum doktor 3 ay ara verin dedi daha sonra haziran ayında tekrar hamile kaldım içini rahat tut stres yapmamaya çalış
Filizcck ozgei evet ilk araştırma yapılmadı ilk gebelikte çok sık görülüyormuş kayıp birde ben hamile olduğumu bilmiyordum antibiyotik kullandım ilk haftalar onunda etkisi olabilir diye söylediler
ozgei Filizcck benim de ilk gebeliğimdi maalesef kaybettik, nedensiz de olabilir dedi doktorum, ilk gebeliklerde çok sıkmış dediğiniz gibi, ama ben çok tedirginim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve darısı başımıza inşallah...
Filizcck ozgei tedirginliğinizi çok iyi anlıyorum aynı sorular benim de kafamda vardı hatta yeniden hamile kaldıktan sonra ilk 5 ay boyunca doktora korkuyla gittim bişe oldumu acaba diye :/ mümkün oldukça içinizi ferah tutun . Ben kayıptan sonra çok kötü oldum boşanma aşamasına geldim neredeyse ama geçiyor allah en kısa zamanda sizede sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip etsin inş
Mine_35 1 ekimde kürtaj oldum kalp atşını duymaya gittiğimizde doktor bi terslik var dedi dünyam yıkıldı sonrasında 1ay korunduk hamile değilim ...suan adetime 3var ama sanmıyorum ader belirtileri var sürekli kafamda sorular var ...adetimde sanki eskisi gibi olmuyor 😟
BusraVeli nevaMustafa Bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim canım düşük yaptım sonrasında parça kaldığı için kürtaj yaptılar doktor 3 ay beklememis söyledi 3. Ayda hemen hamile kaldım bu arada vitaminler falan da kullanıyordum
Sadesoda nevaMustafa merhaba canım ben ilk gebeligimde kürtaj oldum 10jaftalikti kalbi durmuştu sonra doktor dinlen dedi ben dinlemedim hiç korunmadik. 3ay sonrasında hamile kaldım ama oda kalp durdu sonra yani şimdi o son kurtajdan sonra korundum 3ay 8ay olcak hala hamile kalamiyorum bı bu ay geciktim 2gun yarın kan vericem