Tumurcuq Kizlarr...ben bebeyme hiç iç zıbın almadim ..nedeni odurki hoşlanmyorum onlardan ve onun yerne çit çit budiler aldim..ne kadar düzgün yaptim bilemyorum..ama sizce gereklmi yani? İç zibin olmasa olmazmi ki?
LeonGunes-89 Tumurcuq iç zıbın istemiyor hastaneler artık canım normal çıt çıt badi kullanılıyor 😉hiç gerek yok iç zıbına
hilal-ali32 Prenses39 Hayır böyle dümdüz genelde beyaz oluyor iç zıbın diye satılıyor üst ve alt şeklinde zıbınlı değil bende almadım gereksiz görüyorum
Tumurcuq Glsm3553 hayir canim var ya sade olanlar beyaz şekilde oluyor genelde ve iplede oluyor bazen..
LeonGunes-89 Tumurcuq olmazsın canım ya benim kuzenim de yeni ikiz doğum yaptı hastanede artık bunları kullanmıyoruz demişler zaten yeni çıkan hastane çıkışlarında yok artık o ipli zibinlardan
Aysema Tumurcuq 👼👼 Eskiden hep öyle kullaniliyormus bende alip deneyeceğim. Ince birsey zaten zarari olcagini dusunmuyorum, netice de bizde oyle buyumusuz.
Bdee07 İç zıbınla dediğiniz şey yandan iple bağlanan galiba öyle anladım bebeklere yeni doğduklarında giydiriyorlar göbek bağından dolayı zıbın ilk günler için önerilmiyor bildiğin kadarıyla
SedaveSusam Tumurcuq ben bir iki tane aldım canım sadece belki göbek bağını acıtır diye yoksa bende sevmiyorum
Tumurcuq SedaveSusam anladim canim..benm ilk olumunan kalmş.olmali bir ya iki tane o zaman lazim olursa onlari kulanrm