Ilknur_degrrli1 Roje kilosu harika maşallah ben 32 haftaliken 1739 gr di olması gereken kilodan biraz fazla ama şeker testi yaptırdınızmi
Zehra321 Roje masallah benim o haftada 1700 idi boyu da 42 cm idi doktor gayet iyi demişti. Sizin önden gidiyor olabilir mi
Tumurcuq Roje ya canim benim ne yiyib iciyon o kadar olmuş maşAlkah..benmde erken dogum riskm var..bende istermki o haftamda o kadar olsun kilosu? Önere bileceyin bi şey varmi?
Roje Ilknur_degrrli1 ewet yaptırmıştım temiz çıkmıştı şükür tonton gelmeye kararlı kızım ama boyu kısa gibi geldi insanlar bu haftalarda 40 42 olmalı diyo
Zehra321 Roje ama daha dönmesine var ki. Son bi iki haftada bile dönen Bebekler var erken demiş sana sezeryan diye
Zehra321 Roje bende sezeryandan çok korkuyorum inşallah normal olur diye dua ediyorum.. Enfeksiyon için ilaç falan kullanmıyor musunuz
Roje Zehra321 benimkisi yoğun bı hpv virüsü kullaniyorum ama doktor çok umutlu olma dedi ya insallh biterde normal olurum dogumu
Roje Tumurcuq canim kuruyemiş çok tükettim bide meyve ogunlerinide güzel yap o kadar bide vitaminlere dikkat et kaç haftalıksin ?
Tumurcuq Roje 28 haftama yeni girdim..ve rahim yetmezligi yuzunde..iki hafta önce 27 mm uzunlukdaydi doktorum yataq rejmi yazdi ve neblym cok korkyom..istiyomki en azindan erken dogum olsada bebeym kuveze düşmesin😓
Roje Tumurcuq sıkma canını herşey olacağına varır sen ve bebeğin sağlıklı olsunda bebeler buyuyo zaten dediğim gibi yap sen ballı süt iç uyumadan bol bol yürü ki ödem toplama kiloyu bebek alsin
EsraOzsusam Roje Tumurcuq doktor istirahat vermiş yürüyüş yapmayın yatın , sizin ki kısa. Benmki de kısa yatıyorum hep
Roje LeonGunes-89 yerden bitme olacak😂 sizinkilerin maşallahı var hep 40 ustuler benimkide sadece yağ biriktirmiş tembel :)
Narinom Roje maşallah kilosuna ama boyu 40 veya 42 arası olması gerek ama çokta bi fark yok yakalar yani ilerde