Frdugr0212 bn 3 aylık hamileyim ya başından beri kulanıyorum sersemletiyo uyutuyo guzlve onu iciym en fazla 2 saat içerinde uyuyodm haylada kulaniyorm düşük engelleyici o progestani

Frdugr0212 günde bi kere al çünkü ağır ila ve fitil olrk alma mantar yapio vajinada ağızdan al Bnde bn yaşadım o mantari berbat bise

Frdugr0212 ben hep fitil olarak kullanmıştım, bir defa ağızdan aldım uyku yapar diye uyumadan önce almamı önermişti doktorum ve sabaha kadar gözümü kırpamamıştım... herkeste farklı yan etkileri olabilir mümkünse fitil olarak kullanmanızı öneriyorum

Ilkanne03

Herkeste farklı etki yapıyor ben fitil olarak aldım bugün ilk defa bakalım kullanıp göreceğim tşk ederim

kedilervekaranfil kesinlikle fitil olarak kullandım doktor hangi şekilde kullanmak istersen kullan dedi bana bıraktı deneyip görelim bakalım 🌸

Frdugr0212 canım öncelikle geçmiş olsun. Bende 7 haftalık hamileyim ve progestan kullanıyorum. İlk bir hafta ağızdan aldım ama yataktan kalkamıyordum. Baş dönmesi, bulantı, iştahsızlık beni mahvetmişti. Daha sonra fitil olarak kullanmaya başladım çok şükür şuan bir sıkıntı yok. Sana önerim fitil olarak kullan😘😘

AyCngl ne güzel aynı haftadayız 🙏💕 sanada geçmiş olsun canım ben kullanmadan önce biraz araştırmıştım yan etkilerini cok okudum bu yüzden ağızdan almadan direk fitil olarak ilkini bu sabah kullandım herhangi bişey hissetmedim bakalım devamı da güzel gider umarım ♥️

Frdugr0212 evet canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin🥰❤️ Akıntıdan başka fitilin yan etkisini yaşamadım canım🙈 tekrardan çok geçmiş olsun😘😘

Frdugr0212 düşük önleyici bir ilac doktorlar genelde yatmaya yakin icim diyorlar cnku bas donmesi vs yapiyomus

Frdugr0212 canim her iki şekilde de kullanabilirsin. Ben 35 haftaya geldim son 2 ay dışında surekli dusuk tehlikem oldugu icin kullaniyordum. Bende ağızdan alincada alttan alınca da uyku yapıyordu ama eczaci alttan alinca yan etkileri daha az olur ve daha etkili demisti. Cok gecmis olsun korkulacak bir yani yok 😉

Elifdmrylmz teşekkür ederim içimi rahatlatıyor okuduğum herşey insallah herşey yoluna girecek daha doğrusu Allah'a şükür yolunda ama lekeler kalbimi dağlıyor

Frdugr0212 lekelerden korkma yapilabilecek en son seyler bol bol sirt ustu uzanip ayaklarini yuksek tutmak ve ilacıni duzenli kullanmak gerisi Allah'tan diyip teslim olmak 😊

iki ay kullandım bende sadece baş dönmesi yaptı doktorum uyuma vakti iç yat dedi bana başını döndürmesin diye bende icip uyuyordum hicbir yan etki hissetmedim yani ağız yoluyla kullandım ben

Frdugr0212 bana da verdi gece yatarken 1 tane. Pembe akıntı leke var 5 haftalığım tam ilk hamileliğim düşük olacak diye çok korkuyorum :( tecrübeli olanlar iyi bişeyler desin iki gündür uyuyamıyorum :(

Frdugr0212 bende kullandım fitil olarak uyumak icin yatağa girdigimde bi tane atıp uyudum her hangi bi etkisi olmadı sadece yatarken günlük ped takmanızı öneririm akıntı yaptığını düşğnüyorum ☺️