Selam kızlar 7. Haftamdayım başından beri ara ara lekelenme yasıyorum bugün doktorum bebekte herşeyin yolunda olduğunu söyledi Allah'a şükür leke içinde progestan yazdı ister fitil ister ağızdan alabilirsin dedi. Biraz araştırdığım kadarıyla ağızdan alınca cok fazla yan etki yapıyormuş bulantı vs. Bu sebeple fitil olarak kullanmayı düşünüyorum siz kullandınız mı ne gibi etkiler yaşadınız günde kaç defa kullandınız kaç hafta kullandınız 🤷🏻‍♀️İlk gebeliğim hiçbir tecrübem Yok benimle paylaşabilir misiniz 👩🏻 Teşekkürler şimdiden

Frdugr0212 ben ağızdan kullandım cnm 6 haftalikta bnmde yoğun kanamam olmuştu ondan fitil olarak kullanmadım ama bnde bazen etki-tepki sersemlik uyku hali oluyor bnde yatarken içtim hep

Frdugr0212 bende kullanmıştım 1 ay kadar.. Ağızdan kullanmadım çok mide bulantı yapar demişti doktorum.. Fitil olarak kullanıyordum her aksam yatmadan önce 1 defa.. =) yan etkisi yok fitil olarak kullanımda

Frdugr0212 günde iki kere fitil olarak kullanıyordm tek sıkıntısı fazla akıntısı oluyordu sürekli iç çamaşırı değiştiriyordm ama yan etkisi yoktu hem bu şekilde daha etkiliymş ağızdan yan etki yapıyormş

Yaman evet genelde bu etkileri yapıyormuş bu sebeple fitil kullandım geçmiş olsun size de teşekkür ederim ♥️

• [silindi]

Frdugr0212 cok kanaman yoksa fitil olarak kullan ağızdan cok etkisi yok dedi bana doktor vajinal daha etkiliymiş.

[silindi] ilkini fitil kullandım bakalım umarım etkili olur her leke görünce aklım gidiyordu

Merhaba ben 3 aylık gebeyim ikinci ayında 15 gün adet kanaması gibi kanamam oldu acil doktora gittik progestan başladı kullanırken kanamam oldu ama azala azala bitti yaklaşık bir ay kullandım korkma canım içmeye düzenli kullanmaya devam et kanaman varsa durur inşallah

Frdugr0212 kesinlikle fitil 👍 hiçbir zarari yok parmaginla ileri itip yatip dinleneceksin canım. ben de 14 haftaya kadar kullandım. geçmiş olsun

Frdugr0212 canım benım lekelenmem yoktu düşük tehlikesi var demişti doktor o yüzden vermişti progestanı.. 16+5 haftalıgım suanda.

Feyza165- size de cok geçmiş olsun benim o kadar şiddetli değil bazen ara ara oluyordu dün gece biraz fazla olunca korktum bugün kullanmaya başladım etkili olacak allahın izniyle 😇