6714431 Erkek çocuğu olanlar yüzünüzde lekeler oldumu .ya benim yuzum çok lekelendi doğumun yaklaştı Doktor a her gitmemde sordum erkek dedi.ama ben cildim çok bozuldu
poyrazsmom_ 6714431 benimde erkek ama sivilcelendim cildim bozuldu kendimi eskisi gibi güzel bulamıyorum yani😫
Minik-efe 6714431 benim yuzumde herhangi bi leke olmadi tam aksine gerkez cok guzellestigimi soyledi faket goguslerime çil düştü onuda erkek cocuga bagladilar
Handeay7 6714431 bende 35 haftaligim ve gebelikten önce yüzümde hiçbir şey yokken şuan fazlaca lekelendi canim benimkide erkek.
Keremeral 6714431 27. Haftadayım 3. Aydan beri çenemde kuruma ve renginde koyulaşma oldu onun dışında sivilce falan yok hatta önceden vardı şimdi hiç yok sadece cilt kuruluğu
Missipi Bende tam tersi etki yaptı. Hamile olmadan önce cilt sorunlarım vardı. Hamilelikle birlikte oğlum tedavi etti resmen geçti hepsi
1dem 6714431 bende bişey yok. İlk gebelikte iki kaşımın ortasında kahverengi leke olmuştu ama bu sefer olmadı. Olsaydı keşke seviyorum ben öyle lekeleri. Bir süre sonra geçiyor zaten 🙆
Mororkide 6714431 benmde erkek sırtım tum kızardı mınık mınık sıvılce gıbı ve sol yanagım lekelendı sıvılce cıkıyo hıc cıkmazdı kızımda hıc olmamıstı bunlar
elif00000 Benimde çenemde çok sivilce oldu dah cinsiyet öğrenemedim ama genelde kız cirkinlestirir. Erkek guzellstiririr diyorlar
Seymasezer 6714431 ben hep sivilcelenen biriydim erkek olcak doğumuma az kaldı ne leke çıktı ne çatlak olustu. Bence insanın kendi bünyesi. Vucudunun hormonlara verdiği tepkiyle alakalı. Herkeste farklı.
Kerem-inannesi 6714431 Benim ablamın da yüzünde olmuştu ama doğumdan sonra geçti şimdi bende oğluma hamileyim ve hamilelik lekeleri yüzüme degil de goguslerime atms
fadimeozbas @6714431 Cilt durumları, karın şekilleri, iştah, aşermelerin bebekle değil vücut yapısıyla ilgilidir☺️Her annenin hamileliği farklıdır🤗