Gunayyyy61 Nururuk aynen çünkü sezeryan çocuğun kilosuna değil bir sorun varsa alınır başka alınmaz bir keere çocuk doğurvaz doktor çok önemli
Ebbbr Nururuk kilosu az değil kendini üzme benim 2500 filandı ama 2 hafta öndeydi o zamanlar gayet normal kilosu zaten son 1 ayda aliyor
Minikpapatya2013 Nururuk merhaba benimde 34. haftam 2180 gr doktorum normal dedi ne az ne çok tam ortası dedi.kilosu az diye sezeryan demesi bence çok saçma.
Nururuk Minikpapatya2013 evet işte böyle olunca insan da direk sezaryen yapmak istiyor diye düşünüyor haliyle
Zhrnz Nururuk aynen sezeryane israr ederse baska bi dr.gorunmeden karar verme derim hakkimizda hayirlisi
Nururuk Zhrnz yooook asla yapmam öyle bişey. Sağlıkla ilgili birşey olmadığı müddetçe Allah korusun bir daha derse kesinlikle başka doktora görüneceğim
Serap0733 Nururuk yok artk ben de 34te gttm 2200dü doktor normal dedi ne sezeryanı saçmalıyor hatta mınyon bir bebek dedi belki sizinki de öyledir
Nururuk Serap0733 biz biraz karı koca iri kıyım insanlarız bize ufak bebek yakıştıramadı herhalde kendince doktorumuz 🤣
Serap0733 Nururuk aman canm takma sen başka doktora git saçmalamış cidden nerde gorulmüş bebek zayıf dıye sezeryana alındıgını.
Rmysylmzkrts Nururuk Nururuk aynı durum bende de var 34+6 da gittim 2295gr doktor bir hafta geriden geliyor dedi nst ye girdim sonuçlar iyi haftaya iyi beslen gel bakalım tekrar dedi
Kircicegi-34 Nururuk yarar hic skma canini inan 2500 gram bile minimum diyorlar doguma kadar ooo daha nekadar alcak bak gor
Nururuk Kircicegi-34 doktorun boş boğazlığı can sıkıyor işte 🙄 daha şimdiden sezaryen demesi tuhaf yani
Nururuk Kircicegi-34 özele gitsek sezaryen, devlete gitsek ilgi alaka yok 🤷🏼♀️ valla Allah merhametli doktorlara denk getirsin hepimizi