Nururuk Dmrzlm muz kabızlık yaptığı için yemiyordum ama bu hafta yiyeceğim mecbur 🤷🏼♀️ kilosunu alsın da bir daha sezaryen lafını duymayayım 🤦🏼♀️
Nururuk Gunayyyy61 ohhh maşallah çok güzel kilo almış sizinki 😌 haftaya cumartesi tekrar çağırdı , inşallah bizimki de almış olur kilosunu. Suyu falan çok iyiymiş çünkü, tek sorun zayıf olmasıydı o da düzelir inşallah 🤲
Gunayyyy61 Nururuk ozaman hiç korkma canım bu haftalarda hızla kilo alıyor bana 15 sonra gel demişti 2 hafta hiç uyuyamadim niye öyle oldu diye ama bir anda kilosu arttı ama sen gittiğin zman eğer yine aynısı derse sna doktorun değiş çünkü biz çocuk dogurcagaiz stresten uzak durmamiz lazım
Mrv1234 Nururuk illa baska doktor arayip bulman gerekmez canim herhangibi bi doktora git gozuk doktoruna gveniyosan doktorunu degistirme bence
Nururuk Mrv1234 işte güveniyor muyum emin olamıyorum 🤷🏼♀️ böyle hemen herhangi birşey de pat diye sezaryen deyince bir soru işareti düştü aklıma
Mrs_ss Dmrzlm ya ben bu doktorları da anlamıyorum hepsi farklı bişey söylüyor. Bebeğim şuan 37+3 2800 gr Bana da artık kilo alımında değişiklik olmaz dedi son aylarda almıyorlar dedi 😒 hangisi doğru vallahi şaşırdım..
Usluglhn Mrs_ss her meslekte oldugu gibi dr larin da bu denli farkli soylemleri var. Belki sizin bebeginizin kilo alimina gore yorum yapmistir.
example Mrs_ss olur mu öyle şey ben kesinlikle inanmıyorum bebeğe anneden kan gittiği sürece bebek az da olsa kilo alır 1 gün bile çok fark ettirir ayrıca sadece kilo değil organ gelişimi de çok çok önemli
Zhrnz Nururuk benim iki cocugumda 40+2 de.2900 dogdu normal.dogumla suan 32+3 gunluguz bununda kilosu az 1800 doguma kadar anca 2700 2900olur dedi dr 10 gune bir kontrol var.ama bana sezeryan demedi kilosu az olan bebislere neden sezeryan derler anlam benimkiler genetik olarak anne.karninda beslenemiyo dogduktan sonra cok.cabuk buyuyo
Selmaa88 Nururuk cnm bende 34+2 de doktora gittim kilosu 2.100 gr dı hatta ben hocam kilosu az değil mi dedim hayır dedi normal dedi doğuma kadar 3 kilo olur geçer de dedi içini rahat tut doktor sana neden sezeryan demiş anlamadım
Nururuk Selmaa88 işte bana göre de aslında kilosu iyi, çok kilolu olursa normal doğumda zor olur diye düşünüyorum zaten. İşine kolay mı geliyor hemen hop sezaryenle almak anlamadım ki 🤷🏼♀️ haftaya bakıcam bakalım tavrına göre hareket edicem
Nururuk Gamzelim bence iyi 🙄 yani iç karnım geniş öyle erken haftalarda da çıkmadı zaten karnım. Ama dışarıdan hiç bilmeyen biri falan anlaşılıyor yani gayet 🤷🏼♀️
Zhrnz Nururuk aynen sezeryane israr ederse baska bi dr.gorunmeden karar verme derim hakkimizda hayirlisi
ozgens Nururuk 34+0 da 2350iydi. Gittiğim kişi profesör ve kilosu önemli değil sen sorduğun için söyledim .önemli olan her kontrolde gelişim gösterip göstermediği dedi. Aramızda çok fark yok.Boşuna takmayın kan akışı kireçlenme tansiyon gibi bir sıkıntı yoksa 38 e kadar bekliyorlar genelde . Stres yaparsanız bebek gelişimi daha çok etkilenir keşke sizi strese sokmasaydı.
Nururuk ozgens evet işte bende onu anlamadım ya 🤷🏼♀️ suyu plasentası kordonu kalp atışları herşeyi iyi, bir kilosu az diye hemen sezaryen lafını etmesi düşündürdü beni 🤐
dilanozkn Nururuk benimle aynı dertten muzdarilsin canım benimde 34 hafta sa 2.200du kilosu normal dedi ama bu haftadan sonra daha hızlı alır dedi. Haftaya randevum bende merakla bekliyorum ne durumda diye. Sağlığı yerindeyse kiloyu çok takma herkes aynı şeyi söylüyor.
Nururuk dilanozkn evet canım benimde haftaya cumartesi yine kontrolüm. Eğer doktor gene az kilosu sezaryen derse devam etmeyeceğim ona