Mervelinur Merhaba foruma yeni katıldım :) bebeğim şuan 13 haftalık ve ilk gebeliğim :) tabi sağlıklı olması en önemlisi ama insan yine de merak etmeden duramıyor :) cinsiyet kaçıncı haftadan itibaren belli oluyor :)
Deletedmom124 Mervelinur hayirli olsun 12. Haftada belli olmuştu ilk bebeğim ama pozisyonunu da bağlı gösteren bebek var göstermeyen var
Ipek_ozsyhzry Mervelinur valla canım 12 13 haftalardada öğrenen var bende 12+5 te öğrendim kız dedi değişmedi 38 gün sonra Kızımı kucağıma alacağım hayırlısıyla netleşmesi 15 16 haftalarda olabiliyor bebeş pozisyonuna bağlı şekerim 🥰hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın
Mervelinur Ipek_ozsyhzry suan bizde 13+5 teyiz bi defa gittik göremedik ama duramıyorum meraktan tekrar mı gitsem 😃
Esra88kskn Mervelinur Mervelinur bizimki de gostermedi dun gittik 12+3 du ben de cok merak ediyorum baska doktorada mi gitsem acaba diyorum 😁
Ipek_ozsyhzry Mervelinur isterseniz gidin :) 🥰 belki gösterir uygun pozisyondaysa bizim kız direk gösterdi 12 haftada☺️ Vişne suyu ve çikolata yiyebilirsin doktorun odasına geçmedennhareketlenir gösterebilir
Melisaaat Mervelinur bana da ikili tarama testinde muayenede ilk görünüm erkeğe benziyor ama değişebilir kesin değil dedi çatlıycam meraktan 😬
Ipek_ozsyhzry Mervelinur aynen çok işe yarıyor hareketleniyor :) 🥰 ben her gitmemde içiyorum bıcır bıcır oynuyor
Mervelinur Ipek_ozsyhzry haftaiçi gidicem ben galiba dayanamıycam 16.haftaya kadar 😂ve vişne suyunu deniycem 😃🥰