Fatos1995 Doktor yanlış yapmış anamı belledi sonra başka doktor.geldi yaptı oldu valla şimdi ağrı kesici vurdular ıyim ama daha kakmadım ayağı şimdi ıyim
Eflinelif Fatos1995 Gözün aydın canım bol bol yürü çok iyi gelecektir yürüyüş bide su iç kayısı suyu da iç ilk ayağa kalkma biraz zor olcak ama yapablirsin 🙏🏻🌸💕 Pes etme
Fatos1995 Eflinelif daha su bile incitmediler ekmek bile yemedim ama ağrı kesici iyi geldi gezdirceklermis
Selcen Fatos1995 bende pazartesi olucam ve nasıl olucak merak ediyorum gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Rukiyekls Selcen bende Pazartesi sezaryen olucam çok heyecanlıyım korku da var tabi 🙄duygular karıştı 🤪
Minoo01 Fatos1995 bende olcam çarşamba. Ama spinale cesaretim yok 🙄 nasıl olacak bakalım 🙄 hep bu kulaktan doğma sözler korkutuyor hepimizi 🙄
Fatos1995 Valla panik atak yapmışım boşuna valla korkmayın ağrı kesici hiç ağrı bırakmıyor 6 da yürütecekler iğne 3.4.Saat kesiyor valla
Minoo01 Fatos1995 Ben apandis ameliyatı olmuştum. Onda da 2-3 saat bi ağrım olmuştu. Sonra yoktu ağrım. Sadece hava alınca yanıyordu.
Selcen Rukiyekls Allah yardımcımız olsun canım sağlıkla inşallah haber ver sende merak ettim bende veririm kız mı erkek mi birde kaç haftalık oluyor
Rukiyekls Fatos1995 çok teşekkür ederim rahatlattın İnan ki canım. İnşallah benim de senin gibi rahat olur ❣️
Rukiyekls Selcen 39+3 olcak Pazartesi canım erkek olucak 💜 vücudumda kaşıntı oldu kırmızı benek benek dayanamıyorum ı yüzden acil sezaryen olucam yoksa herşeyim normaldi Çatı muaynesi de güzel geçti ama maaleseff kısmet böyleymiş
Selcen Rukiyekls o bende de oldu safra asidi yüksekti 3 hafta çektim ilaçla ancak geçti rahatladım canım baktırmadın mı sen