Snygrl Benimde son 23 dün kontorlüm vardı doktorum her an doğum yapabilirsin yada 2-3 hafta süredebilir dedi bebeğin kafası iyice aşağıya inmiş artık falan dedi bakalım benim kızımda sizinkiler gibi bekletcekmi beni 🥰❤️
Cicimato_96 AHtc O bende de yok ne açıklık var ne bir şey arada belime ağrı giriyor o da kisa sürüyor tek şikayetim karnım aşırı sertlesıp gerginleşmeye başladı ve can yakıcı oluyor 😢
Cicimato_96 Nursahozer Artık telefon çaldığında açmıyorum hala doğmadı mı ? Kız bugünde mi doğurmadın? Sanki geldi de ben keyfime tutuyorum içimde 🙄🤦🏻♀️
SunaKzl Cicimato_96 Bende aynısı belirti yok mu doğurmadın mı şuran ağrıyor mu soylemi boylemi diyorlar ama yok belirtide yok bebiş de yok☺️☺️
Nursahozer Cicimato_96 hahahahah aynenn doğurmadın mıı hala diyolarr ☺️ Bizde biran önce doğsunlar da rahatlayalım istiyoruz 🤰
derya_diyebiri Cicimato_96 tamamen geçmiyor ama dayanılmayacak gibi de değil canım regl ağrısı gb ağrılar
SunaKzl Cicimato_96 benimki de öyle canm son 14 gün gelmek bilimiyor.Su an 38 im acaba ne zmaan gelecek diye sürekli düşünüyorum. Bizim kızlar yerinde memnun çıkmaya niyetleri yok☺️☺️
Cicimato_96 SunaKzl Bir de şey var karnın daha düşmemiş aşağıya ohooo senin daha 2 haftan var doğurmaya. Doktorun söyledikleri hak getire gözleriyle anlıyor mübarek 😂😂
Snygrl SunaKzl ahahhahh demi bak doktorum bana aşağıda diyor ama midemin altında kaburgalarımda falanda hissediyorum ben bazen baskı yapıyor bazende aşağıda hissediyorum sende de oluyor mu öyle
Hazaldd derya_diyebiri benimde öyle kasıklarım ağrıyor adet oldum olacaj gibi Doğm belirtisi mi acaba dün gece başladı hala var geçmedi dayanılmaz değil ama sızlıyor öyle bubarada 38+4m
Tazeanne0134 Cicimato_96 acele etme canım son günlerinin tadını çıkar hamilelik bile özleniyor hele sezeryan olursan baya uzun süre sağa sola dönmeden yatıyorsun rabbim tüm hamilelere nasip etsin inşallah yavrularını kucaklarına almayı
Cicimato_96 Tazeanne0134 Şu an gidişat normal doğum tabi Rabbim bilir gerisini aman sağ salim doğsunlar da gerisinin hiç önemi yok😊
Tazeanne0134 Cicimato_96 kesinlikle ben son ana kadar normal doğum görünüyordu ama son anda sezeryan olmak zorunda kaldım sağlıkla Dünya Ya gelsinler de önemli değil gerisi