Hilaldurmazzz Kıızlaar Doğum yaklaştıkça beni bir panik bir telaşe sardı.. Anne yanı beşik olarak ne tercih ettiniz -Sandık beşik mi -kiwi sleeper all in o sallanabilir beşik mi -kiwi nova sallanabilir beşik mi
Biranne00 Hilaldurmazzz bence kiwi sleeper canım memnuniyet oranı çok yüksek bende baya araştırdım kiwi sleeper almayı düşünüyorum
Pearly Hilaldurmazzz ebebekten anne yanı besık aldım. Tasıma acısında hafıf, 1 yasına kadar cok rahat kullanır. Cocuğun boyuna gore 2 yas bıle olabılır
Hilaldurmazzz Biranne00 bende ondan almak istiyorum canım aslında hem taşıma yönünden hem kullanma yönünden daha iyi geliyor 😊
Sedley Biranne00 Kiwi sleeper kaç yaşa veya kaç kiloya kadar taşıyo acaba fiyatına göre küçük geldi bana
Biranne00 Hilaldurmazzz aynen canım çok kullanışlı ve mantıklı bişey sandalye gibi katlanıp bi köşeye kaldırılabiliyor taşınması çok kolay ve odadan odaya tekerlekli olduğu için kolay sürülebiyor bir çok yönden mantıklı geldi bana ve içi baya genişmiş
Hilaldurmazzz Biranne00 içinin ebatına hiç bakmadım canım ama kullanış olarak cazip geldi inşallah nasip olurda alırım 💖
Biranne00 Sedley canım banada küçük gibi göründü ama öyle değilmiş kullananlar öyle diyor 12-13 aya kadar kullanılıyormuş
Hilaldurmazzz Canan9627 onları çok kullanışlı değil diye duymuştum ama güle güle kullan inşallah canım😊
Sedley Biranne00 Öyleyse harika bişey 500 tl falan ama normal beşikten daha kullanışlı duruyor araştırmak lazım
Melisuzg Biranne00 benim anlamadığım 12 aylık oglum var 7. Ayından sonra kendını atat cocuk bu beşikten bunlar 0/6 ay kullanım için satıcılara aldanmayın
Biranne00 Sedley yorumlara çok da güvenemiyorum canım çünkü çok fazla yorum var geneli olumlu ama 8 aya kadar yatan diyende var 1 yaş diyende dediğin gibi araştırmak gerekiyor
Sedley Biranne00 1 yaşa kadar yatabiliyorsa alınır yoksa vereceğimiz paraya yazık. Görüp alabileceğimiz bir yerde yok sanırım
Doganays15_ Hilaldurmazzz https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/hediye-ceki-kampanyasi/0-2-yas/30248537/sniglar-bebek-karyolasi.aspx yatakla bir yapabılıyorsun bı tarafını kaldırıp birleşiyor ve cok kullanıslı..