GulinMert ayseeyildiz yanlış bakmış olabilir belki. Benim 35+6 da 3150 gr di. Bu gün 36+6 3450 gr olmuş
ayseeyildiz GulinMert GulinMert insaallah yanliz bakmistir dicem de ekranin sag kosesinde gozlerimle gordum malesef surekli aktifim bende buna bagliyorum zayifligimizi
ayseeyildiz FatmaNur1883 bi tanede 21 aylik oglum var afacanlar afacani onun pesinde kosturmaktan kilo alamayanlardanim hatta 47 kg ile hamile kaldim...
ayseeyildiz ariyaliyya decavit bulanti yapti ocean mumy ve imom var ozellikle i mom iyi kilo aldiriyormus bebeklere.
Kircicegi-34 ariyaliyya 1 tane aliyordum canim son 39.haftadayim simdi diyor doktro 1 gun al 1 gun alma
annesininpirensesi Gunayyyy61 30 haftadan beri az qma bebek kucuk oldugu icin takip altindayiz kilosu cok alsa hemen amaliyat demisti doktor
Kubrabhn90 Edakykn biz 36+3 teyiz 3.250 grm gelişimi ilerde dedi doktor Salı günü yatış yapıcaz normal doğum
Cnnndr Aslima bilmiyorum ki canım kişiden kişiye değişiyor sanırsam benimki haftasından 1 hafta önde gidiyor
Hilaldurmazzz Edakykn valla canım doktor bana öyle bişey demedi ama sağlık ocağındaki ebe ben 2 hafta gelişimi ileride demiştim gelişimini erken tamamlarsa erken gelir demişti oda
Hiranurhilal Kircicegi-34 bana ısrarla normal dogm dedı cunku ılk degıl ve ben vıtamınde kullanmıyorm bence genetk alcagı varsa alıyo
Kubrabhn90 Hiranurhilal suyum sızmaya başladı pazartesiden beri hem çokta erken olmuyor 38. Haftaya girmiş oluyoruz
Aysen2709 Sedanur26 bilmiyorum ki canim bana da aynı 1400 dedi ama internette felan bakıyorum kilosu 1200 1300 arasindadir diyo bu haftalarda Iyi demek ki
Sedanur26 Aysen2709 evet bence böylesi daha iyi kilolu bi bebekte Doğum zor olabilir aynı gündeyiz bakalım hangimiz önce doğuracak bu arada benim bebeğim hala dönmedi senin ki döndü mü