Edakykn 32 haftalık gebeyim 2300 gr kızım, doktor diyet yap normal doğum istersen kılo almaya devam ederse bebek zorlanırsın dedı sızde durumlar nasıl
annesininpirensesi Edakykn 33+2 1800😤😣 az benim kinin kilosu erken dogum riskimde var suyum az gelisimi geri korkuyorm sezeryan olmaktan
Gunayyyy61 annesininpirensesi hiç korkma benimde suyum az dedi 34 haftada bugün gittim 36 hafta da suyu düzeldi dedi alalım büyük
Teachere annesininpirensesi hergün bir bardak havuç suyu içmenizi öneririm.benim de suyum azdı. İki ay yaklaşık havuç suyu ve duZenli kontrollerle suyum sabit kaldı cok etkısi oldu.bebeğin kilo alımı durmustu bi ara.doktor üç kg yi bulmaz dedi. Yaklaşık üç hafta hergün et haşlama suyu et avokado yumurta muz ve yatarken bi kase yoğurt yedim düzenli olarak.38.haftada bebeğim 3120 kg idi.
Nevink _tugbaa siz kendiniz kac kilo aldiniz bu surekli yeme istegi bende de varda moralimi bozuyor artk 🤦♀️
_tugbaa Nevink bekarken 54kiloydum suanda 63 fazla bisey almadim hatta hic almadim diyebilirim ayrica ye canim bol bol ye bosver kilolarin hepsi gidiyo kiz arkadasim 95kilo ile doguma girdi suan 50kiloo kilo bile alamiyor verirsin yani korkma 🥰
Eylul-Ada2020 Canım bu doktorlar ayak yapıyor normal doğuran bir sürü insan var moralini bozma sezaryen yapmak dertleri
mervea1907 Cgdmbln canım 29+2 de muayene oldum 1650 kilosu ama doktor önde gidiyor karbonhidrat tüketme bu ara dedi yani seninki gayet iyi o zaman kilosu
Ecebati PrensTaha benim 22 haftalıkkan 550 gramdı 28 haftalıkken 1260 gram olmuş neredeyse iki katı 👌🏻 Bundan sonra hızlı büyüyorlarmış
Hilaldurmazzz Edakykn valla canım doktor bana öyle bişey demedi ama sağlık ocağındaki ebe ben 2 hafta gelişimi ileride demiştim gelişimini erken tamamlarsa erken gelir demişti oda
sengul475 36+0 2.650 1 hafta geri dedi doktor bebeğe kilo yapacak herşeyi yiyorum ama 1 hafta geriliği gitmiyor
Mayqueen_16 sengul475 benimde 36+1 de gittim. 2650 gr dedi doktor 😞 bir hafta geriden geliyormuş gelişimi. Beslenmemiş dedi, çok üzüldüm. Şimdi sık sık protein ve kalsiyum ağırlıklı besleniyorum. Umarım haftaya değişir. Boyu kaç? Benim 45cm
SMM sengul475 yemek yeterli diil öyle olsaydı Afrika da ki tüm bebekler zayıf doğardı. Bünyeyle alakalı bir durum bu😊
Aslima 20 21 haftalık bebek boy kilosu nedir kızlar detaylı ya gitcem de merak ediyorum ne kadar olmalı
RabiaOkan Aslima Canım ya millete göre hiç kıyaslama. Ben 21 hafta 2 günlükken gitmiştim doktora 440 gram demişti ama boyunu bilmiyorum. 300-500 arası normal demişlerdi. Sağlıklı olsun da kiloya takılma hiç.