ozlem_1990 Kızlar nasıl gidiyor 26+3 bitiyor benim. Arada halsizlik, rahat uyuyamama var. Sağım, soluma dönüyor, duruyorum. Bazen çok fazla aşağıda hissediyorum. 2. Gebeliğim bu arada.
Mizginnn ozlem_1990 bizde 27 olduk sağ sol hiç yatamıyorum sabaha kadar kıvranıyorum sürekli.kasıklarımda ve mesane üzerinde hissediyprum hareketlerini gece rahat vermiyor benimde ikinci gebeliğim
5858g ozlem_1990 yazdıklarınızda kendimi gördüm resmen 😄 bizde 26+1 günlük olduk şimdiden rahat uyuyamıyoruz bakalım son ay ne yapıcaz 😏
Glsm3553 ozlem_1990 sağım soluma dönüyor nasıl oluyor ben hiç hissetmedim öyle benim ilk gebeliğim ondanmı acaba
RedFlower Bende 27+3 sağıma yatsam sağ kolum uyuşuyo sola yatsam sol kolum uykular kaçmaya başladı. Bende iki gündür aşağıda hissediyorum neden acaba bilmiyorum 🤷♀️
Seymen1905 RedFlower 27 deyken bende aşada hissediyodum şimdi 29 um düzeldi hareketleri tam karnımın ortasında sağında solunda oluyo ama bazen gene aşağa iniyo
Seymen1905 Ben 29+1 im hiç uyuyamıyorum kramlardan ağrıdan her hafta daha çok artıyor ağrılar ama olsun her anı değerli şükürler olsun ki bu duyguları yaşıyoruz💕
ozlem_1990 5858g aklıma ilk o geldi, son aya ne halde olucam diye 😅 zamanında gelsin sağlıkla inşallah tüm bebişler 💕
Glsm3553 Yagmurgg 28+0 bende 11 kilo aldım zaten bebek şimdiden sonra kilo alıyormuş doğumda kaç kilo gider korkuyorum bu kilolardan abartı bişeyde yemiyorum ama 🙄
Dmrzlm 25+2 yim uykuda problemim yok ama gün içinde hiç enerjim olmuyor sürekli halsiz haldeyim degerlerimde normal ama
mrwt157 Hamileliğim benimde oğluşum olacak Allah nasip ederse yalnız erkek bebiş cidden daha farklı kızım bu kadar hareketli değildi ve karnım da bu kadar büyük değildi. 30. Haftaya girdik 1400 gr civarı kilosu sanırım. Bugün adet ağrısı gibi ağrım var hafif ama yine de korkutuyor bebeği çok aşağıda hissediyorum her an doğacakmış gibi 😅 Hareketleri de hep aşağıda hissediyorum. Şimdiye kadar 7 kilo aldım bakalım kaç kilo ile bitireceğiz 🙃
Kbr-8086 Bende 28+2 deyim yazdıklarınızda kendimi gördüm son 1 haftadır yoğun bir kasiklarda batma ve hafif ağrı var gece sagimdan soluma donemiyorum umarım normaldir bakalım son aylar nasıl geçecek Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip etsin bende henüz 1 kilo aldım ama zaten zayıf biri olmadığım için ancak taşıyorum 😀😀
Sehriban65 Bizde 26+1 olduk 2 haftadır uyku zaten hiç yok bacak ve kalça ağrılarım oluyordu geceleri 2 gündürde arka kaburgama acayip bi giriyor ve geçmiyorda böyle olan varmı acaba normal mi yarın sabah hastaneye gitmelimiyim?
ozlem_1990 Sehriban65 canım doktor vitamin yazar ona genelde çocuk anneden çekiyor herşeyi kalsiyum derler büyüdükçe. Ondandır.