- Düzenlendi
Kızlar nasıl gidiyor 26+3 bitiyor benim. Arada halsizlik, rahat uyuyamama var. Sağım, soluma dönüyor, duruyorum. Bazen çok fazla aşağıda hissediyorum. 2. Gebeliğim bu arada.
Kızlar nasıl gidiyor 26+3 bitiyor benim. Arada halsizlik, rahat uyuyamama var. Sağım, soluma dönüyor, duruyorum. Bazen çok fazla aşağıda hissediyorum. 2. Gebeliğim bu arada.
Bende 27+3 sağıma yatsam sağ kolum uyuşuyo sola yatsam sol kolum uykular kaçmaya başladı. Bende iki gündür aşağıda hissediyorum neden acaba bilmiyorum 🤷♀️
ozlem_1990 bizde 27 olduk sağ sol hiç yatamıyorum sabaha kadar kıvranıyorum sürekli.kasıklarımda ve mesane üzerinde hissediyprum hareketlerini gece rahat vermiyor benimde ikinci gebeliğim
Mizginnn aynen canım, korkuyorum adet ağrısı gibi kasıklarda bazen
27+2 deyim ben 17. Haftalarda başladım uykusuzluğa 😂
Ben 29+1 im hiç uyuyamıyorum kramlardan ağrıdan her hafta daha çok artıyor ağrılar ama olsun her anı değerli şükürler olsun ki bu duyguları yaşıyoruz💕
RedFlower 27 deyken bende aşada hissediyodum şimdi 29 um düzeldi hareketleri tam karnımın ortasında sağında solunda oluyo ama bazen gene aşağa iniyo
27 oldum bende bel ağrılarım arttı bebeğin hareketleri de aşağıda
ozlem_1990 yazdıklarınızda kendimi gördüm resmen 😄 bizde 26+1 günlük olduk şimdiden rahat uyuyamıyoruz bakalım son ay ne yapıcaz 😏
Şimdiye kadar kaç kilo aldınız hanımlar
ozlem_1990 bugun itibariyle 27 olduk benmde 2.gebelik ve durumlar seninle ayni canm
28.haftaya giriyorum yarın 5 kilo aldım. Bundan sonra ne olur bilemiyorum ama :)
25+2 yim uykuda problemim yok ama gün içinde hiç enerjim olmuyor sürekli halsiz haldeyim degerlerimde normal ama
RedFlower bende 26 haftaya gireceğim gece uykumda ellerim çok uyuşuyor neden olabilir ki
Bende 28+2 deyim yazdıklarınızda kendimi gördüm son 1 haftadır yoğun bir kasiklarda batma ve hafif ağrı var gece sagimdan soluma donemiyorum umarım normaldir bakalım son aylar nasıl geçecek
Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip etsin bende henüz 1 kilo aldım ama zaten zayıf biri olmadığım için ancak taşıyorum 😀😀
29+3 olduk bizde şuana kadarda 2 kilo aldım geceleri hiç uyuyamıyorum
Bizde 26+1 olduk 2 haftadır uyku zaten hiç yok bacak ve kalça ağrılarım oluyordu geceleri 2 gündürde arka kaburgama acayip bi giriyor ve geçmiyorda böyle olan varmı acaba normal mi yarın sabah hastaneye gitmelimiyim?