meymis bilaloguzunannesi bence görebilirsin artık. 26 da gittiğimde görmüştüm. Bir de 29 da gittim onda da gördüm🥰
Belmaaa bilaloguzunannesi doktoruma 12.haftada başladım o haftadan beri her gittiğimde renkli gösteriyor ve veriyor
mustafayasemin Ben 31.haftandayım Bana hala vermediler erken dediler bu gidişimde farklı hastaneye gideceğim ben de
bilaloguzunannesi mustafayasemin aynen çocuğumuzu bize göstermiyorlar bir de özel hastaneye gidiyorum
Kardelenyigit Haftamdan beri renkli alıyorum şuan 25+2yim 😊hastaneye göre değişkenlik gösteriyor demek ki
Sumeyye_g bilaloguzunannesi renkli dediğiniz çoğu detaylıda renkli vermiyorlar banada renkli vermediler her hastanede öyle renkli dediğimiz şekilde olmuyor siyah beyaz olarak çekiliyor açık renkte detaylı ultrason
Kardelenyigit Sumeyye_g adanada oturuyorum medline hastanesine gidiyordum sonrasında Güzelyalı hastanesine geçtim ikisinde de aynı her gittiğimde renkli 😊
MrsYay bilaloguzunannesi İlk haftalarından bu yana hep renkli ultrason görüntüsü aldım 39+1 olduk şuanda haftalık kontrollerim yine her gittiğimde veriyor doktorum
bilaloguzunannesi MrsYay MaşAllah sağlıkla gelsin normal doğum düşünüyorsun sanırım Rabbim en kolay şekilde kucağına almayı nasip etsin minigi 🌸🌸🌸