Snmdnz bilaloguzunannesi 26+6gunlugum her gittigimde doktorum renkli gosteeiyo ve onu bana veriyo canm
Mom46 bilaloguzunannesi gittiğim özel hastanede 4 boyutlu veren doktor var canım istediği zaman gidip istiyorum şuan elimde 2 tane 4 boyutlusu var oğluşumun bu hafta tekrar gidip alıcam😍😍
bilaloguzunannesi Snmdnz detaylıyı yaptık çok şükür bir sorun yok ben renkli di fotoğraf veriliyor ya onu merak ediyorum
Sumeyye_g bilaloguzunannesi renkli dediğiniz çoğu detaylıda renkli vermiyorlar banada renkli vermediler her hastanede öyle renkli dediğimiz şekilde olmuyor siyah beyaz olarak çekiliyor açık renkte detaylı ultrason
bilaloguzunannesi Snmdnz benim doktorum da normal karanlık olandan veriyor 7 aylık olunca renkli diyor iskenderun özel palmiye hastanesine gidiyorum
bilaloguzunannesi Snmdnz belki de ama bende görmek istiyorum 28 şubatta randevum var o zaman yine soylicem
Snmdnz bilaloguzunannesi aynen sen tekrar bir sor istersen cunku ozel bide gittigin hastane muhakkak verlmesi lazm
Oooykuuu bilaloguzunannesi bilmiyorum canım can hastanesine gidiyorum bn izmirdr sen nerdesin nereye gidiyorsun
bilaloguzunannesi Sevgigursoy detaylıyı yaptırdık renkli fotoğraf istiyorum yüzünü çekip veriyorlar ya ondan